Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyönyörű 4 gólt rúgtatok, figyelemreméltó teljesítmény, a XX.század legjobb csapatáról van szó, ez a minimális. Barcelona nem álmodhat ilyenekről.zizou fan írta:Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, csupán ellent mertem mondani valakinek. Azért azt mindenki elismerheti, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat...És most mindegy, hogy az a Real, vagy éppen a Barca.
Nem forgattam ki semmit, csak már egy jó ideje itt élveszkedtek magatokon...zizou fan írta:Légyszíves ne forgasd ki a szavaimat. Nem azt mondtam, hogy mi vagyunk a világ legjobbjai, csupán ellent mertem mondani valakinek. Azért azt mindenki elismerheti, hogy négy gólt nem véletlenül rúg egy csapat...És most mindegy, hogy az a Real, vagy éppen a Barca.
Esetleg, ha más mérkőzést hozol fel példának oké. De pont nem tegnap nyújtottunk kritikán alulit.Madrid írta:ti annyira biztok ebben a csapatban (ami persze nem is baj) hogy azthiszitek ti simán megnyeritek a PD-t pedig a tegnapi játékotok hát hagyot némi kívánni valótt maga után
Azért ti se lehettek büszkékmagatokra...Madrid írta:ti annyira biztok ebben a csapatban (ami persze nem is baj) hogy azthiszitek ti simán megnyeritek a PD-t pedig a tegnapi játékotok hát hagyot némi kívánni valótt maga után
Bla-Bla-Bla...Már kicsit uncsi ez a szöveg. Egyébként ha követnéd folyamatosan az Eurobarcát, akkor sztem láthatnád, hogy senki nem olyan biztos itt a bajnoki címben. Legalábbis én biztos nem.Madrid írta:ti annyira biztok ebben a csapatban (ami persze nem is baj) hogy azthiszitek ti simán megnyeritek a PD-t pedig a tegnapi játékotok hát hagyot némi kívánni valótt maga után
A 2. vagy a 3. helyetZozzy 5 írta:Am ezeken a "döntőkön" mit döntenek el?![]()
Hát otthon nyomják velük,szntem (akárhogy is fáj),de Ők az esélyesebbek hazai pályán,és utóbbi két meccsükön nem is játszottak rosszúl...szóval meglehet az a meccs nekik...Persze ettől még a 2pont 2pont marad(hat)..Rivaldo11 írta:Előbb a Sevillával foglalkozz...mert könnyen lehet, örültök majd , ha összejön a 3. hely...Real Madrid C.F. írta: Remélem majd az Athletico Madrid meccs után majd mi leszünk az élen!
HALA MADRID!
Ha egy kis potenciál lenne a realban, már régen megelőztek volna minket, merthogy kb 40-50%-ot nyújtunk.
De még ez is elég eddig.
Előbb a Sevillával foglalkozz...mert könnyen lehet, örültök majd , ha összejön a 3. hely...Real Madrid C.F. írta: Remélem majd az Athletico Madrid meccs után majd mi leszünk az élen!
HALA MADRID!
Hihetetlen mákja van a madrinak. A bilbao mindent kihagy, nekik meg még a f***ukról is befelé pattan...Nem baj. Jövő héten kinyírják egymást a Sevillával. Aztán döntőzhetnek. Laughing
az igaz,,,,de miket kihagytunk utána....nah az volt a művészetMadrid írta:Azért azt ne feledjük hogy nektek is mekkora mákotok volt Eto-o góljánál
Nyilván engem sem zavarna, hogy ide is írosgatnak a madridisták, ha nem minden hsz arról szólna, hogy miért foglalkozunk annyit a madriddal...Arról papolnak itt, az eurobarcán, hogy ne foglalkozunk annyit velük.Most érted...Game90 írta:Egy jópáran mi is átszoktunk járni a madridistára, de próbálunk kultúráltan írniZozzy 5 írta:Iti madridisták nem jönnétek át ide, az eurobarca fórumjára.![]()