Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Utánna meg sokszor volt legalább akkora szerencséje a Levantének.Madrid írta:Azért azt ne feledjük hogy nektek is mekkora mákotok volt Eto-o góljánál
soha ne add fel!Sacchi írta:Na jó, feladom lehet, hogy csak nálam látszanak másképp a begépelt betűim.
Persze,ez az elsődleges! De azért jön az a hüle mumus még,és ráadásul idegenbe megyünkbarca99 írta:Szurkoljunk csak nyugodtan a Barcának. Szurkoljunk az összes megmaradt fordulóban. Ha azokat hozzuk, akkor nekünk semmivel sem kell törődnünk, játszhat akárki akármit, döntőzhet, aki akar. Mi figyeljünk oda a mi meccseinkre, és nyerjük meg őket.
Egy jópáran mi is átszoktunk járni a madridistára, de próbálunk kultúráltan írniZozzy 5 írta:Iti madridisták nem jönnétek át ide, az eurobarca fórumjára.
Ebben tévedsz,mert ide nyugodtan írhatnak Reálosok is,épp azért vanZozzy 5 írta:Itt egymás szapulásáról szó sem volt, csupán véleményütköztetés történt. De egyébként ez sem lenne, ha ti madridisták nem jönnétek át ide, az eurobarca fórumjára. Ez egy topic, ami azért van, hogy mi, barcások elmondjuk egymásnak a rólatok kialakult véleményünket. De az, hogy van egy kialakult véleméynünk az egyik legnagyobb riválissal szemben nem azt jelenti, hogy a ti oldalatokat lesnénk egyfolytában...
Na igen, de ők most kerültek mostanába először a bajnoki cím viszonylagos közelébe szval nagyon be vannak sózva drágáimozsimiki írta:Viccesnél cifrább szó is eszembe jut errőlZozzy 5 írta:Amúgy csak szerintem nem viccesek ezek a "6. döntő, meg 7. döntő, meg újjab döntő előtt" szövegek?![]()
![]()
![]()
Komolyra fordítva: döntő szó értelmetlen,mivel nem olyan nívós ez a liga idén,hogy ne lehessen hibázni párat,még most is....
Na de holnap döntőzünk![]()
a Levante ellen
Viccesnél cifrább szó is eszembe jut errőlZozzy 5 írta:Amúgy csak szerintem nem viccesek ezek a "6. döntő, meg 7. döntő, meg újjab döntő előtt" szövegek?![]()
Döntőznek a 2. vagy a 3. helyértZozzy 5 írta:Amúgy csak szerintem nem viccesek ezek a "6. döntő, meg 7. döntő, meg újjab döntő előtt" szövegek?![]()
Ez egy okádékel fuero írta:
A marcán találtam![]()
Igy van, a cél szentesiti az ezközt. Ezzel csak jelenozsimiki írta:LG írta:A lényeg, h mi nem akarunk senkit bántani, csak épitő kritikákkal segiteni. Ez akkora bűn![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...és az építő kritikát nagyon ritkán opszcén szavakkal nyomatékosítani![]()
![]()
London, április 27., 12.25 A királyi gárda 15 millió fontot fizetne a védőért.
Úgy tűnik, William Gallas rövid időn belül a második londoni csapatnál rúgja össze a port kollégáival és feletteseivel. Az Arsenal védője nyáron többször kijelentette, el akarja hagyni a Chelsea-t, ahol José Mourinho nem azon a poszton játszatja, ahol ő a legjobban szeret futballozni, a védelem közepén, hanem valamelyik szélső védő helyén. Gallas az átigazolási időszak utolsó napján az Arsenalhoz került, ahol szintén gyakran kellett balhátvédet játszania. Legutóbb a fiatal játékosokat bírálta, mondván, többet kellene tenniük a csapatért.
- Tudom, hogy fiatal csapatunk van, de egyre inkább úgy érzem, hogy nagy szükségünk lenne tapasztaltabb játékosokra - mondta Gallas. - A fiataloknak meg kellene érteniük, hogy nem várhatjuk mindig Thierry Henrytől a csodát, többet kellene tenniük.
Állítólag az Arsenal orvosi stábja sem elégedett Gallasszal: a játékos csak 19-szer lépett idén pályára a bajnokságban, izomsérülései pedig az orvosok szerint annak is köszönhetők, hogy túl sokat kell utaznia otthonából az Arsenal edzőközpontjába. A Real Madrid kihasználná a feszültségeket, és lépni készül: állítólag 15 millió fontot adna Gallasért. Amennyiben valóban létrejön az üzlet, úgy Florent Malouda, a Lyon szélsője kerülhet az Arsenalhoz a védőért kapott pénzből.
LG írta:A lényeg, h mi nem akarunk senkit bántani, csak épitő kritikákkal segiteni. Ez akkora bűn![]()
![]()