Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Villarreal ellen kapott eleget, de olyan gyenge volt hogy arra nem lehet szavakat találni.Zozzy 5 írta:1. Gio mit keres megint a kezdőben?Sylvinho egy éve nem játszott, jó lenne mostmár neki is lehetőséget adni.
Na azt még1x nem akarom megélni. Már elkönyveltem a 0-0-t, de a cselzíféle "mák" megmentett minket. De vajon lesz-e mégegyszer olyan szerencsénk?barca99 írta:Én nem merek semmit mondani. Ha jó napot fognak ki, a Camp Nou-ban egy gála sincs kizárva. Viszont a Mallorca elleni meccs is lejátszódhat mégegyszer...
Mire jó a gondolatolvasásZozzy 5 írta:Persze, én sem úgy gondoltamCsak érted...
![]()
![]()
Persze, én sem úgy gondoltamGame90 írta:Én sem úgy gondoltam, hogy akkor álljunk fel egy Jorquera - Belletti, Oleguer, Olmo, Syl - Motta, Edmilson, Gio - Giuly, Guddy, Ezqu kezdővelZozzy 5 írta:Hát igen, de ha most bajnokságot akarunk nyerni, akkor nem elég csak úgy összegórálni a kezdőt![]()
Én sem úgy gondoltam, hogy akkor álljunk fel egy Jorquera - Belletti, Oleguer, Olmo, Syl - Motta, Edmilson, Gio - Giuly, Guddy, Ezqu kezdővelZozzy 5 írta:Hát igen, de ha most bajnokságot akarunk nyerni, akkor nem elég csak úgy összegórálni a kezdőt![]()
Hát igen, de ha most bajnokságot akarunk nyerni, akkor nem elég csak úgy összegórálni a kezdőtGame90 írta:Én már úgy vagyok vele, hogy valahogy bírjuk ki ezt az idényt bármilyen kezdővel isLegyen meg a bajnokság és a kupa (de inkább a bajnokság), utána pedig koncentráljunk a következő idényre
mert ennél szebb focit szeretnék látni.