Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes, én Iniestát nem látom annyira gyengének. Viszont Zambrotta a hozzákerült labdák 80%-át nem tudja megjátszani-az első félisdőben-attól, hogy volt egy jó passza? ne nevettess.varga tamás írta:Már ne is ahargaudj, de mi ketten ugyanazt a meccset nézzük? Úgy kezdett, h adott egy gólpasszt Decónak, csakhát a portugál 6 méterről eltörte a labdát. Ezután is jó pár megindulása volt a jobbon. Szóval, nincs vele semmi gond. Viszont Iniesta és R10 ma gyengék. A 2. félidő elején rúgni kéne egy gólt, aztán nyugodtan nézhetnénk a továbbiakat.Rivaldo11 írta:Zambrotta hullagyenge a jobb oldalon. Inkább akkor játszatnék egy féllábú Bellettit.
Ja, és szünetben sikerült letöltenem a katalán himnuszt - az Els Segadors-t - aki nem hallotta, hallgassa meg: csodálatos, gyönyörű, hátborzongató és könnyfakasztóan szép.
Már ne is ahargaudj, de mi ketten ugyanazt a meccset nézzük? Úgy kezdett, h adott egy gólpasszt Decónak, csakhát a portugál 6 méterről eltörte a labdát. Ezután is jó pár megindulása volt a jobbon. Szóval, nincs vele semmi gond. Viszont Iniesta és R10 ma gyengék. A 2. félidő elején rúgni kéne egy gólt, aztán nyugodtan nézhetnénk a továbbiakat.Rivaldo11 írta:Zambrotta hullagyenge a jobb oldalon. Inkább akkor játszatnék egy féllábú Bellettit.
aZT ÉN SE. vISZONT ÍGY NEM SOKRA MEGYÜNK, ELEGEM VAN A NYÖGVENYELŐS, SZARRA SEM VALÓ MECCSKEBŐL. Jó lenne, ha a fiúk vmit csinálnának, mert a lassú ténfergés nem tetszik. R10 mintha a pályán sem lenne, Ini dettó, a legmozgékonyabb Zambi és Messi.Pavel írta:Úgy látom, hogy megint kivárásra játszanak. Csak nem tudom mire várnak.
10perc után ez elég merész kijelentés, többiek sem villognak, egyáltalán nem játszik alárendelt szerepet a Levante.Los Banditos írta:Ronaldinho ma is olyan haszontalan eddig, mint az elmúlt időkben.![]()