Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Gio mexikói, a többi mind idősebb.barca99 írta:Tényleg!
Amúgy szerdán 16.00-tól Franciaország - Spanyolország U17 mérkőzés (eurosport). Kíváncsi leszek Bojanra.![]()
Giovanni, Olmo, de Crosas, vagy Valiente(?), is kaphatna lehetőséget.
Hát tényleg oda kell figyelni kinek adjuk oda a játékosokat,mert egy 4ed osztály nem lenne szint....azért még drukkolok,h ne essenek ki!noname írta:Én azért még reménykedem h nem esnek ki.Sajnos ez a baj a mi utánpótláscsapatunkkal...
Egészében véve gyenge a csapat, de néha van egy-egy nagy tehetség és végülis ez az utánpótlás lényege.
Ha kiesnek, akkor Krcicet, Olmoté ssztem Valientét is kölcsön kell majd adni. Ez lehet h nem lesz gond, de ha rossz helyer adják kölcsön őket, akkor abból baj lehet.

Akkor éppen, hogy csak egyenlítettek a végénLos Banditos írta:Barcelona B - Valencia B 2-2
A góljainkat dos Santos (65. perc) és Jeffrén szerezte (93.)

Igen, ez egyértelmű.Game90 írta:Sztem is jó lenne 1-2 meccsre felhívni már, de akkor dos Santos is megérdemelné a lehetőséget. Ha már eldőlt a bajnokságZozzy 5 írta:Sztem az lenne a legjobb, ha ebben a szezonban felhívnánk pár meccsre, hogy lássa, számítunk rá, és aztán nyáron kölcsönadjuk vkinek., akkor én mindkettőt felhívnám.
Sztem is jó lenne 1-2 meccsre felhívni már, de akkor dos Santos is megérdemelné a lehetőséget. Ha már eldőlt a bajnokságZozzy 5 írta:Sztem az lenne a legjobb, ha ebben a szezonban felhívnánk pár meccsre, hogy lássa, számítunk rá, és aztán nyáron kölcsönadjuk vkinek.
Hát ez klasszDos Santos írta:A MU nagy halat fogott az utánpótlásbázisról.![]()
Sikerült meggyőzniük Assulin szüleit,így jövöre nagyon úgy tűnik, hogy ott folytatja.Sajnos Laporta-ék keze nagyon meg van(volt) kötve,így a tetves szabályoknak köszönhetően szinte minden évben leakasztanak egy tehetséget ezek hiénák.Cesc,Piqué,Merida...Assulin...és még Isten tudja hányan fogják őket követni...
![]()
a fiatalok oldala airfootball.comVictorValdes19 írta:nem tudjátok megadni annak az oldalaknak a nevét az egyik amin a barca B-s videók vannak a másik meg Bojan Krkic oldalathanks
Igen, ezt ecseteltem én is régebben. Dos Santos már azzal fenyegetőzött télen, hogy eligazol. Aztán vhogy Txiki meggyőzte a maradásról.Bodi írta: Más: Txiki azt írgérte,hogy tavasszal Dos Santos tétmeccseken is lehetőséget kap majd.Szeretném látni!
Kockázat nincs benne,főleg az idegenbeli meccseken,mivel ott mostanában mindig kikapunk,rontani biztos nem tudna rajtunk,de a mostani formákat látva akár a csapat hasznára is lehetne.