lionelmessi19 írta:Szia!
Grecki, mivel tiszta lap, elhiszem.
Oztán hozzáteszem majd h sztem.
A lehülyézést képletesen értettem, így még nem fodult elő.
melegebb éghajlat sem volt szó szerint, mondjuk amikor focihoz nemértő (vmilyen) suhancnak voltam titulálva, az mondjuk annyira nem jött be. Már nem emlékszem h minek a kapcsán volt. De mind1 is.
Andris!
Na, sorry, de tegnap el kellett mennem, úgyhogy nem tudtam reagálni.
Most is mondom, nem bántásképpen, hogy mi a problémám veled.
Szerintem elfogult vagy, és akkor sem engedsz, ha talán még te is elismered, hogy a másiknak is igaza lehet. Sokszor (nem mindig) érvek nélkül mondod a magadét, és sokszor így érzem, hogy okoskodsz. Éppen ezért bevallom férfiasan nálam fel szokott menni a pumpa, és olyankor "csipkelődök", de szerintem maximálisan kultúráltan. Javítsatok ki, ha tévednék. Azt hiszem, hogy ez simán belefér a fórum "erkölcsi kódexének" keretei közé, hiszen nem egy rózsaszín felhő vesz bennünket körül, magyarul szólva vannak nézeteltérések...
Persze, nyilván engem sem kedvel mindenki, biztos én is mondok olyat, ami másnak nem tetszik, nem ért egyet vele, de szerintem én nem adok okot arra, hogy belémkössenek. Ellentétben veled. Én legalábbis így látom a dolgokat...
Ami pedig a "suhancos, köze sincs a dolgokhoz" kijelentésemet illeti, kissé talán túlzó volt, de én soxor azt is érzem rajtad, hogy olyanhoz is hozzászólsz, amihez nem minden esetben van meg a mögöttes információ, tudás.
Innen pedig mindenki döntse el, hogy kinek kiről mi a véleménye.
Részemről lezártnak tekintem ezt a vitát (természetesen reagálhatsz a hsz-emre, ha úgy tartja kedved), de azt nem ígérhetem meg, hogy többé nem lesz ilyen gúnyos megjegyzésem, ha úgy tartom megalapozottnak... Csak azért nem fogok kötekedni, mert éppen te jegyeztél meg valamit!