Hát...mostmár én is hozzászólok akkor ezekhez az átigazolásokhoz!:)
Szélsővédő: Egyértelműen Eric Abidal-t részesíteném előnyben mivel én személy szerint nem szeretem Alves-t. Teljes mértékben igazat adok Txiki-nek, hogy miért nem akarja leigazolni. Abidal kell balszélre, Zambrotta pedig jobbra: 12-15 millió euró Giuly-vel együtt.
Középső védő: Én vagy Méxes-t vagy Chivu-t hoznám el a Romaból. Méxes is még fiatal 21 éves még rengeteget fejlődne, pláne egy Barcában. Chivu pedig már tapasztalt jó védő. Bármelyikükkel kiegyeznék: 12-15 millió euró.
Védekező középpályás: Itt is két jelöltem lenne. De Rossi és Xabi Alonso! Na közülük bármelyiket el tudnám képzelni a Barca középpályának közepén. De Rossi azért mert elég kemény játékot nyújt, X. Alonso pedig azért mert technikás és persze spanyol. Ja...és mind a kettő nagyon jól lő távolról! Nem utolsó ez sem: kb. 20-22 millió.
Támadó: Egyértelműen Giovani Dos Santos és Miroslav Klose. Az előttem szólók közül valaki írta, hogy nem technikás. Márpedig igenis az. Én a VB-n és a Brémában is láttam tőle olyan bokamozdulatokat, hogy csak lestem. Szerintem ő tudná a legjobban pótolni a mi szeretett Larsson-unkat! És nem utolsó sorban tudná is! Örülnék neki: kb. 5-10 millió euró.
A távozók nálam: Gio, Belletti, Motta, Ezquerro, Saviola, Giuly.
Jövőre a kezdő 11-m!
V. Valdes - Zambrotta, Puyol, Mexés, Abidal - X. Alonso, Xavi, Deco - Ronaldinho, Eto'o, Messi.
Cserék: Oleguer, Márquez, Thuram, Sylvinho, Edmilson, Iniesta, Klose, Gudjohnsen, Dos Santos.
Mondjuk szívem szerint most, hogy így felírtam:S még jöhetne valaki Oleguer és Edmilson helyére.
Hát ez egy kicsit hosszú lett, de nem sokszor írok.

Most bepótoltam. Remélem azért egy olyan Barcát fognak összerakni Txiki-ék ami újra Európa és a Világ trónjára fog majd ülni!!! VISCA EL BARCA! SEMPRE BARCA! BARCAAAAAAAAAA!!!!!!