Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor velem is egyetértesszvarga tamás írta:Teljesen egyetértek Charlie-val és ozsimikivel. Thuram megbízhatóan látja el feladatát, hétről-hétre a védelem hasznos tagja. Tegnap is számtalan remek szerelése és passza volt. Jelenléte magabiztosságot ad a hátsó alakzatnak. És nem öreg. Maldini és Costacurta tavaly még a Milan stabil tagjai voltak, pedig 4-5 évvel idősebbek Thuramnál.
Azért Costacurta nem igen, inkább csak a sérülések miatt játxott, Maldinit meg annyira gyülölöm, h inkább nem is modnog semmit róla.varga tamás írta:Teljesen egyetértek Charlie-val és ozsimikivel. Thuram megbízhatóan látja el feladatát, hétről-hétre a védelem hasznos tagja. Tegnap is számtalan remek szerelése és passza volt. Jelenléte magabiztosságot ad a hátsó alakzatnak. És nem öreg. Maldini és Costacurta tavaly még a Milan stabil tagjai voltak, pedig 4-5 évvel idősebbek Thuramnál.
Én is erről regélek már mióta...és mindig bizonyítja is! Nem értem,hogy egyesek ezt miért nem veszik észre...Charlie írta:Jogosan tartod jónak, mivel még most is az egyik legjobb a posztján. Egyértelmű.
C.
Őt elég könnyen betudják forgatni a támadók, de védő létére néha cselezni is szokott vagy hirtelen előhúzodni támadónak (Zaragoza-Barcelona).ozsimiki írta:Szntem Ő jóval többször eteti meg,szereli le az ellen playaitlionelmessi19 írta:Szerintem is látszik rajta, mármint a játékán, h öregszik. Már nem valami fürge, sokszor meg is etetik. De azért stabil utsó ember, és szögleteknél nagy előny, h végre van egy jó magas védőnk. (mármint ellenünk ítélt szögleteknél)
Ugyanakkor szerintem jövőre vennünk kell egy új középső védőt kezdőbe, és Thuramot meg padoztatni.![]()
Jövőre még ilyen szinten fogja nyomni! De azért vki biztosíték tényleg nem ártana...
Egyáltalán nem számít magasnak, max még ennyi idősen is nagyon jó az emelkedése...szögleteknél nagy előny, h végre van egy jó magas védőnk. (mármint ellenünk ítélt szögleteknél)
Szntem Ő jóval többször eteti meg,szereli le az ellen playaitlionelmessi19 írta:Szerintem is látszik rajta, mármint a játékán, h öregszik. Már nem valami fürge, sokszor meg is etetik. De azért stabil utsó ember, és szögleteknél nagy előny, h végre van egy jó magas védőnk. (mármint ellenünk ítélt szögleteknél)
Ugyanakkor szerintem jövőre vennünk kell egy új középső védőt kezdőbe, és Thuramot meg padoztatni.
Nekem sincs semmi bajom a teljesítményével. De azt azért el kell ismerni, hogy egy robbanékony, fiatal játékossal szemben sokszor alulmarad.ozsimiki írta:Más:
Zozzy 5: "látszik rajta,hogy öregszik": hááát ha ilyen teljesítményt nyújt,akkor felőlem kinézhet 75nek is
De ha nincs rá semmi alap,akkor minekVictorValdes19 írta:én csak kérdeztem hogy sérültlionelmessi19 írta:vv19 , nem tom honnan veszed
honnan?
Tudtommal semmi baja.talán
én csak kérdeztem hogy sérültlionelmessi19 írta:vv19 , nem tom honnan veszed
honnan?
Tudtommal semmi baja.
Sztem ez már nem az erőnléti edzésen múliklionelmessi19 írta:És sokszor lemaradt, egy kis erőnléti edzés nem ártana talán