Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze,vittem öcsémet hozzá,jól fizet DZSEKOGame90 írta: Mesélte nekem, hogy már volt nála valami Miki nevezetű egyén is![]()
![]()
Mesélte nekem, hogy már volt nála valami Miki nevezetű egyén isozsimiki írta:Hát evidens,h Te kellettél neki,hisz csak kisfiúkra hajtMamáját meg meglested mi
![]()
![]()
Hát evidens,h Te kellettél neki,hisz csak kisfiúkra hajtGame90 írta: Tudjátok milyen jó volt Jacko ágyában![]()
![]()
Rájöttélbarca99 írta:Sőt, fogadjunk te voltál az értelmi szerzője is...
Sőt, fogadjunk te voltál az értelmi szerzője is...Game90 írta:A képhez hozzátenném, hogy én vecsési vagyok![]()
VictorValdes19 írta:van egy másik is Ki korán kell vakond túrást lell!Balika Gaucho írta:Haverom kedvenc mondása : amit megtehetsz ma azt haladsz holnap utánra és így lesz 2 szabad napod![]()
Ki korán kel , az beteg menjen orvoshoz![]()
Új világcsúcsot állítottam fel fedettpályás magasbanézés sportba
Game90 írta:- Kedves utasaink, itt az Önök kapitánya beszél! Mivel erősen zuhanunk, ezt megállítandó már kidobáltunk minden nehezéket. Sajnos ez nem volt elég, úgyhogy utasaink közül kell megválnunk néhánytól. Hogy ne lehessen kivételezéssel vádolni bennünket, ábécé sorrendben szabadulunk meg a túlsúlytól. Jelentkezzenek tehát először az 'A', mint Afro-amerikaiak!
Természetesen senki sem mozdul...
- Akkor jelentkezzenek a 'B', mint barna bőrűek!
Újból senki, csak a sorok közt egy kis csávó mondja az apjának:
- Te papa, nem kéne jelentkeznünk? Hiszen mi afro-amerikaiak is vagyunk, meg a bőrünk is barna!
Mire az apja:
- A pofádat befogod fiam, mi most itt ni..erek vagyunk, úgyhogy először a kínaiak jönnek!
ÁÁÁÁLG írta: Nézem az eget, téget látlak. Nézem a napot, de téged látlak. Nézem a csillagokat, de csak téged látlak. Menny már a pitsába előlem![]()
Nézem az eget, téget látlak. Nézem a napot, de téged látlak. Nézem a csillagokat, de csak téged látlak. Menny már a pitsába előlemBalika Gaucho írta:Fekszem az ágyamban, nézem a csillagokat, s azon gondolkozom, ... hova a francba tűnt a tető???![]()
![]()
van egy másik is Ki korán kell vakond túrást lell!Balika Gaucho írta:Haverom kedvenc mondása : amit megtehetsz ma azt haladsz holnap utánra és így lesz 2 szabad napod![]()
Ki korán kel , az beteg menjen orvoshoz![]()
Új világcsúcsot állítottam fel fedettpályás magasbanézés sportba
Szegény ember kézzel nőz...LG írta:Nem látod, a fátol az Ernőt!
A kivétel erősiti a vakbelet.
A kocka el van vesztve.
Aki mer, annál van a kanál.
Éhes makkal ember disznokat álmodik.
Töltsünk tixta vizet a nyilt kártyákba.
Aki meg nem Imre, ne legyen falába.