Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha visszatérne Spanyolországba, akkor minket választanaMadrid írta: És ezt honnan tudod hogy pl Fabregas nem lessz sohase madridista??
És ezt honnan tudod hogy pl Fabregas nem lessz sohase madridista??Igazad is lenne, csakhogy a Barcával itt senki nem hozott össze olyan játékost, aki megszerezhetetlen lenne. Ellenben Fabregas és Saviola a büdös életben nem húzza fel a Madrid fehér mezét...
Igazad is lenne, csakhogy a Barcával itt senki nem hozott össze olyan játékost, aki megszerezhetetlen lenne. Ellenben Fabregas és Saviola a büdös életben nem húzza fel a Madrid fehér mezét...Sacchi írta:A Saviola hírről beszélni is kár.
Azért a Barcával is jópár játékost szóbahoztak... Abidal, a 2 Milito, Albelda, Klose, Diogo, Andrade, Lampard, Chivu, Mexes, Robben... Most csak az eurobarcán március óta megjelent hírek szereplőit írtam.
Ne sorold fel, hogy a Madriddal kiket hoztak szóba, mert tudom, hogy az is jópár sornyi név lenne. Csak szerintem ezért nem kell margitozni, hogy a sajtó miket talál ki. Mert ilyen alapon a Barcára is rá lehet mondani, hogy mindenki kell nekik... Más kérdés, hogy ez éppen annyira lenne igaz, ahogy a Madrid esetében. Semennyire.
Madrid, április 25., 13.10
A brazil zseni a Realból visszatérne a Santosba.
A Real Madrid és a brazil válogatott szélsője, Robinho 2005 nyarán igazolt a Santostól a blancókhoz. A 23 éves játékos nagy reményekkel érkezett Európába, és ugyan néhány nagyszerű megmozdulással igazolta, hogy kivételes képességekkel rendelkezik, a megítélése az utóbbi időben negatív irányt vett. (Mint ismeretes, az egyik edzésre illuminált állapotban érkezett.) Robinho ennek ellenére hosszú távra tervez Madridban, és a Primera Division végeredményét illetően is hasonlóan derűlátó.
- A Real Madrid után szeretnék visszatérni a Santoshoz, és megnyerni a Libertadores Kupát - mondta a középpályás. - Erre a legideálisabb koromban, 30 évesen kerülhet sor. Egyelőre a Realban gondolkodom: napról napra jobban beilleszkedek és az önbizalmam is csak növekszik. Képesek vagyunk arra, hogy megnyerjük a bajnokságot. A helyem nem a kispadon van, hiszen minden játékos szeretne a pályán lenni, nekem azonban semmilyen nézeteltérésem nincs Capellóval. A távolabbi jövőm? Ez nagyon könnyű döntésnek ígérkezik. A visszavonulásom után gyerekeket szeretnék tanítani a futballra.
ja....LG írta:Én csak épitő kritikát irtam
Ha véletlenül, hébe-hoba nyernek a nyomorultak, akkor jönneg ilyen ostobaságok, h gála11, meg tökéletes játék...Az a baj, h akik a hireket irják, nem a tényeket közlik, hanem a saját véleményüket. Nagyon szánalmas az a banda...
Kedves LG és mindenki, aki hasát fogja a röhögéstől a gála11 kifejezést látva...A gála szo ugye tudjuk mit jelent Exclamation A gála 11 olyan, ami képes gálázni 1 meccsen. A punnyadt margo fostos kerete undorito bunkerfocit tud csak játxani, de még azt is rosszul. De ha ezek a labanctallérok nyerik a bajnokságot kakát fogok enni
Más kérdés, hogy a gálatizenegy helyett a legerősebb vagy akármi jobb lenne. Egyébként a spanyol sajtó meg tudtommal ezt a szót használja arra mit én mondtam, de mindegy.A mai edzésen Iker Casillas kivételével mindenki teljesértékű edzésmunkát végzett. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy Bilbaóban több hónap után ismét összeállhat a gálatizenegy: Iker Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos - Diarra, Emerson - Robinho, Guti (Higuaín, Beckham) - Raúl - Van Nistelrooy.
Sztem igaza vanlionelmessi19 írta:barátom ez egy súlyos fogalomtévesztés szerény véleményem szerint...Sacchi írta: Gálatizenegy = a jelenlegi keretből összerakható, legerősebb gárda. ( legalábbis a nevek szerint... )
Asszem én vagyok hírszerkesztő odaát, csak tudom mire gondoltunk. Bár lehet, hogy nem.barátom ez egy súlyos fogalomtévesztés szerény véleményem szerint... Rolling Eyes