Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hiába szidjuk őt, sztem jobb, mint Gio vagy Sylel fuero írta:Biztos elkeseredett voltál/vagy meg minden, de azért ez durva kijelentéslionelmessi19 írta:Komolyan, inkább Presas játszon már...
Biztos elkeseredett voltál/vagy meg minden, de azért ez durva kijelentéslionelmessi19 írta:Ezt én is írtam a bajnokság topicban. Szörnyű beadások. állati rosszak voltak. Komolyan, inkább Presas játszon már...
Sylva tökéletes lesz jövőre cserének. Gio elmegy, így bal oldalon lenne Zambi meg Ő. Jobb oldalra meg igazolunk vkit. Így ott is lenne 2 ember, Belletti meg egy új igazolás és ott lenne Ole mert őt úgyse adják el.madmax87 írta:Hát nem tom a jövöre is kéne gondolni ahol két 33éves formán igen csak kivül lévö balbekkre alapozni eléggé nagy felelötlenség, ha meg zambi átjön erre az oldalra akkor minek két balhátvéd cserének meg akkor ki lesz a jobb oldalon??grecki írta:Szegény Szilveszter, azért 5 hsz-nél többet érdemelne... meg több játéklehetőséget is. Ha már Belletti állandóan sérült, Gio formán kívül, Oleguer pedig - tudjuk, max Lionel19 nem - egy kupac kopasz kukac teljesítményére képes, akkor mi a viharnak nem játszik többet?
Hát nem tom a jövöre is kéne gondolni ahol két 33éves formán igen csak kivül lévö balbekkre alapozni eléggé nagy felelötlenség, ha meg zambi átjön erre az oldalra akkor minek két balhátvéd cserének meg akkor ki lesz a jobb oldalon??grecki írta:Szegény Szilveszter, azért 5 hsz-nél többet érdemelne... meg több játéklehetőséget is. Ha már Belletti állandóan sérült, Gio formán kívül, Oleguer pedig - tudjuk, max Lionel19 nem - egy kupac kopasz kukac teljesítményére képes, akkor mi a viharnak nem játszik többet?
Jó kérdés! Nagyobb sérüléséről nemtudok! És Ronnieval is jobban megértieti magát,ill egymást!grecki írta:Szegény Szilveszter, azért 5 hsz-nél többet érdemelne... meg több játéklehetőséget is. Ha már Belletti állandóan sérült, Gio formán kívül, Oleguer pedig - tudjuk, max Lionel19 nem - egy kupac kopasz kukac teljesítményére képes, akkor mi a viharnak nem játszik többet?