Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.04.24. 21:20:36

Most is .. Az egész MU-nak ő a vezére.. hát emberek.. fiatal, satöbbi. :roll:
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.04.24. 21:18:54

Atesz írta:
Rivaldo11 írta:Csak nem értem, mit láttok Lampardtól, meg Gerrardtól? Nem tagadom, hogy jó játékosok, de a zseni hiányzik belőlük. Decoban benne van.
Én pont Decoban nem látom a zsenit (persze, rohadt jó játékos meg minden), de én egy kiváló szetzonja volt a Portoban, és annyi. Nem tudok több fergetesen jól sikerült szezonjáról.
Lampard, és Gerrard folyamatosan ugyanolyan szinten játszanak a klubcsapatukban.
De lehet hogy csak ott játszanak oan jól. Ha megnézed LAmpard és Gerrard is szinte a legjobb a klubcsapatában. Ide oan játékos kell, aki nagyon bírja az iramot és tudja hogy mivan (ien volt pl: iniesta).. szerintem a holland sneijder kaliberü játékos lenne a megfelelő választás kp.-ra. Baloldalra Abidal, jobboldalra D. Alves. Csatár posztra szerintem meg C. ronaldo lenne a megfelelő.. váltani kell emberek nagyot kell váltani.. hihetetlen dolgokat csinálna itt ronaldo.. óriási dolgokat :roll: sztem
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.24. 20:18:24

Látom problémád akadt a szavak értelmezésével.
:roll:
Nem írtam olyat, hogy [auto_cenzúra].
Egyszerűen nálam nem fér bele a képbe.
Az,hogy neked ezt sikerült leszűrnöd, ahhoz csak gratulálni tudok.
Ez neked ment LG
(Részemről téma lezárva és bocs az Off-ért)
Andris
Adminisztrátor

2007.04.24. 19:30:15

Atesz írta:Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta. :wink:
Szóval: peace. 8)
Nem sértődök meg :wink:

Eddig csak egyszer sértődtem meg itt a fórumon, amikor vki nem értett velem egyet. Akkor is csak azért , mert a hsz végén ott szerepelt, h egy kis mitugrász suhanc vagyok, és semmi közöm az egészhez (focihoz).
...

Node, én nem úgy értettem, h Ronaldo most csúcson van, és innen elindul lefelé.
Egyszerűen csak szerintem tőle sokkal nagyobb dolgokat már nem fogunk látni annál, amit idén csinált. Na nem mintha ezek nem lennének óriási dolgok... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca0417
Entrenador del Barça

2007.04.24. 19:05:29

Decoval kapcsolatban: pont ez az hogy jelenleg nem igen van az ő posztjára nála jobb, vagy ugyanolyan jó játékos. mert Diego jó, de ő nem tud védekezni annyira, pedig nálunk Deconak kell, a két angol nem rossz, de ők nem illenének ide, aztán mást nem is nagyon tudok arra a posztra megfelelőt. Lucho Gonzalez nem rossz, de azért ő Deco helyett, nem feltétlen előrelépés lenne. csak ebben az idényben jobb formában van. Sagnollal kapcsolatban: jó játékos, de nem biztos, hogy nálunk is így játszana.
akik kellenének sztem: Chivu mindenképpen
Abidal, Albelda és egy megbízható csatár. mindenestere olyan játékosok kellenek, akik amellett,hogy klasszisok, ösztönzően hatnak a jelenlegiekre. hogy mindenki azt érezze, hogy bizonyítania kell, mert a padon hasonló képességű játékos ül.

csatárnak talán lehetne, aki elérhető is: Carew, Nuno Gomes, Luis Fabiano
...vagy nem tudom. sokan Diego Militora szavaztak, sztem ő nem az igazi, de ezt nem tudhatom, hogy mit csinálna nálunk.
na, ennyi; reménykedjünk a szebb jövőben, és bízzunk a vezetőségben, többet nem tehetünk
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.24. 17:51:46

Dos Santos írta:
antiimperialista írta:Sagnolt itt sokan gyengének tartják (hát igen, a Bundesligában játszik), szerintem nagyon nagy igazolás lenne. Viszont a Bayernben még számolnak vele, úgyhogy elvileg nem fog eligazolni.

Lucho Gonzálezt meg nagyon szívesen látnám Deco helyén :)
Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.
Mekkor baromság h Sagnonl [auto_cenzúra] :evil: Sztem a poxtján az 1ik legjobb a világon, szivesebben látnám őt, mint pl. alvest, diogot vagy hasonlo gyerkőcöket.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 17:29:17

Rivaldo11 írta:Csak nem értem, mit láttok Lampardtól, meg Gerrardtól? Nem tagadom, hogy jó játékosok, de a zseni hiányzik belőlük. Decoban benne van.
Én pont Decoban nem látom a zsenit (persze, rohadt jó játékos meg minden), de én egy kiváló szetzonja volt a Portoban, és annyi. Nem tudok több fergetesen jól sikerült szezonjáról.
Lampard, és Gerrard folyamatosan ugyanolyan szinten játszanak a klubcsapatukban.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.24. 17:06:12

Csak nem értem, mit láttok Lampardtól, meg Gerrardtól? Nem tagadom, hogy jó játékosok, de a zseni hiányzik belőlük. Decoban benne van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 17:04:36

Rivaldo11 írta:
Atesz írta:Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Ez vicc.
Deconál ezek a játékosok nem jobbak. Technikailag igencsak elmaradnak tőle.
Ha már azt írod, hogy Ssokkal jobbak, mintDeco, kiváncsi lennék, milyen érvekkel igazolnád ezt. Mely faktorban jobbak Deconál???
Max. csak alázatban. Tudásban Deco bőven előttük jár.
Ha jól tudom te nem szeretd az angol focit...
Ha jól emlékszem, akkor hiába próbállak meggyőzni az igazamról, de ugyanígy te se tudsz meggyőzni arról, hogy Deco jobb játékos...Pedig én nézek angol meg spanyol bajnokit is. :wink:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.24. 17:01:42

Atesz írta:Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Ez vicc.
Deconál ezek a játékosok nem jobbak. Technikailag igencsak elmaradnak tőle.
Ha már azt írod, hogy Ssokkal jobbak, mintDeco, kiváncsi lennék, milyen érvekkel igazolnád ezt. Mely faktorban jobbak Deconál???
Max. csak alázatban. Tudásban Deco bőven előttük jár.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.04.24. 16:08:06

Dos Santos írta:Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.
Hát pedig elég jó beadásai vannak és nem szokott fenntragadni :wink:
Nani
Az ő nevét most vetettem fel. Tehetséges játékos, nem lenne drága, bírná a padozást is.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.24. 16:02:01

antiimperialista írta:Sagnolt itt sokan gyengének tartják (hát igen, a Bundesligában játszik), szerintem nagyon nagy igazolás lenne. Viszont a Bayernben még számolnak vele, úgyhogy elvileg nem fog eligazolni.

Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.24. 15:10:52

Sagnolt itt sokan gyengének tartják (hát igen, a Bundesligában játszik), szerintem nagyon nagy igazolás lenne. Viszont a Bayernben még számolnak vele, úgyhogy elvileg nem fog eligazolni.

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.24. 15:01:10

Game90 írta:
Atesz írta:Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta. :wink:
Sagnol
Ő nekem is eszembe jutott, szerintem elég jó kis szélsőbekk, 28-29 év körül van, de ha jól tudom már aláírt a Juvéhoz...

Edit: Salihamidzic írt alá a Juvéhoz, ja és 30 éves... :?
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 15:00:51

Én is teljes mértékben egyetértek veled
NBA-seknek egyet kell érteniük. 8)
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.04.24. 14:57:43

Én is teljes mértékben egyetértek veled :wink:

A következő játékosokhoz mit szólnátok: Kolo Touré, Sagnol, Pazzini, Lucho González, Nani? Hirtelen eszembe jutottak :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 13:49:32

Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta. :wink:
Szóval: peace. 8)
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 13:31:35

Vito írta:igen, a brémairól van szó.
Nem lenne rossz, de azért lehet nem ártana gondolni arra, hogy mi lesz, ha az idióta Platini tényleg bevezeti a 6+5-ös szabályt. Persze, ha lehet majd felvett spanyol állampolgárság is... :wink:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 13:29:55

grecki írta:
Atesz írta: NA vita lezárva, mert nem akarok olyan irományokat olvasgatni, mint amilyen grecki, és közte volt, a nem tudom melyik topicban. :)
Nem egy ilyen topic volt, ahol összeakasztottuk a nem létező(?) bajszunkat... :wink:
:lol: :lol: :lol:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.24. 13:06:11

Atesz írta: NA vita lezárva, mert nem akarok olyan irományokat olvasgatni, mint amilyen grecki, és közte volt, a nem tudom melyik topicban. :)
Nem egy ilyen topic volt, ahol összeakasztottuk a nem létező(?) bajszunkat... :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.24. 13:02:57

okés, így érthető Atesz.

ettől teljesen függetlenül én azt mondom, hogy CR sem fog ilyen szinten futballozni éveken át. majd jön neki is az aranylabda, a reklámok, a címek, az arc, az elkényelmesedés és ez az ő teljesítményén is meg fog látszani. csak annyira, amennyire a többi nagy játékosnál.
ez törvényszerű.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.24. 12:58:33

Atesz írta:Én CR-ről azért írtam csak, mivel lionelmessi19 enyhénszólva is elfogult minden Barca játékossal szember. Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Én teljesen, ebben a bekezdésben minden szavaddal!
Atesz írta:De számomra az elfogadhatatlan, hogy, lionelmessi19 azt hiszi, hogy CR-nek az a szezonja lesz a legjobb, és innentől kezdve már nem lesz jobb. Ő csak azért gondolja sztem ezt, mert Messi a kedvence, ami teljes mértékben elfogadható is, de azért ilyen szinten nem kéne elfogultnak lennie senkinek sem.
Egyébként ő sem Ronaldinho tudásához hasonlította CR tudását, hanem Messiéhez.
Ezzel is!
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.24. 12:58:26

igen, a brémairól van szó.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 12:51:54

Vito írta:
Atesz írta:Egyébként én Decoval úgy vagyok, hogy sztem mehet a francba...
Én oda igazolnék sztem valakit.
mondjuk Diegot.
a mai hírek szerint a Madridnak is kellene. nem vagyok meglepve.
A Werderes Diegot???
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.24. 12:50:18

Vito írta:Atesz!
nem erről van szó.
de olyat, amit Ronaldinho megtud csinálni egy meccsen, azt nagyon kevés játékos tudja. olyan csak 20 évente születik. Ronaldo jól cselez, marha gyors,de olyan gólra, gólpasszokra szvsz képtelen, amilyet R10-től láthattunk az általam felsorolt meccseken.
CR jól tudja a flikk-flakkokat, a biciklicseleket, a lövőereje is jónak mondható, de a tavaly, tavalyelőtti R10 máglyához egyáltalán nem hasonlítható.

ha Ronaldinhoban lenne annyi akarat és alázat, hogy ezt megcsinálja 8-10 éven keresztül, akkor úgy emlékezhetnénk rá, mint minden idők legnagyobb játékosa.
Én CR-ről azért írtam csak, mivel lionelmessi19 enyhénszólva is elfogult minden Barca játékossal szember. Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben. DEconak sztem összesen egyetlen igazán jó szezonja volt, az pedig az utsó portoi szezonja volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem klasszis vagy ilyesmi, de azért ne mondja már nekem senki, hogy valaki azért, mert a Barcában játszik, attól már a világ legjobbja az adott poszton. Sőt Decot még kedveltem is eléggé, de ebben a szezonban kezdem megunni a hozzáállása miatt.
De, ha csak abba belegondolunk, hogy a kp-jaink közül (vkp-kat ne vagyük), ki teljesít folymatosan a legszarabbul, akkor egyértelm, hogy ő, és nem ártana arra gondolni, hogy váltani kéne, és akkor bizony nálam az ő távozása fájna a legkevésbé. R10 meg hiába [auto_cenzúra] idén a góljait ugyanúgy meglőtte, és több szerepe van abban, hogy ilyen ritka fos teljesítménnyel a csapat még mindig vezeti a bajnokságot...
Ronaldinho még mindig a világ legjobbja, csak franc se tudja miért kedvetlenül játszik.

De számomra az elfogadhatatlan, hogy, lionelmessi19 azt hiszi, hogy CR-nek az a szezonja lesz a legjobb, és innentől kezdve már nem lesz jobb. Ő csak azért gondolja sztem ezt, mert Messi a kedvence, ami teljes mértékben elfogadható is, de azért ilyen szinten nem kéne elfogultnak lennie senkinek sem.
Egyébként ő sem Ronaldinho tudásához hasonlította CR tudását, hanem Messiéhez.

NA vita lezárva, mert nem akarok olyan irományokat olvasgatni, mint amilyen grecki, és közte volt, a nem tudom melyik topicban. :)
Ja egyébként remélem nem lett egy-két helyen értelmetlen, amit írtam, mert a végén, amikor belegondoltam, hogy mennyit írtam, arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogom visszaolvasni, és átgondolni, az irományomat. :lol:
Kép
Lezárt