Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De lehet hogy csak ott játszanak oan jól. Ha megnézed LAmpard és Gerrard is szinte a legjobb a klubcsapatában. Ide oan játékos kell, aki nagyon bírja az iramot és tudja hogy mivan (ien volt pl: iniesta).. szerintem a holland sneijder kaliberü játékos lenne a megfelelő választás kp.-ra. Baloldalra Abidal, jobboldalra D. Alves. Csatár posztra szerintem meg C. ronaldo lenne a megfelelő.. váltani kell emberek nagyot kell váltani.. hihetetlen dolgokat csinálna itt ronaldo.. óriási dolgokatAtesz írta:Én pont Decoban nem látom a zsenit (persze, rohadt jó játékos meg minden), de én egy kiváló szetzonja volt a Portoban, és annyi. Nem tudok több fergetesen jól sikerült szezonjáról.Rivaldo11 írta:Csak nem értem, mit láttok Lampardtól, meg Gerrardtól? Nem tagadom, hogy jó játékosok, de a zseni hiányzik belőlük. Decoban benne van.
Lampard, és Gerrard folyamatosan ugyanolyan szinten játszanak a klubcsapatukban.
Nem sértődök megAtesz írta:Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta.![]()
Szóval: peace.
Mekkor baromság h Sagnonl [auto_cenzúra]Dos Santos írta:Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.antiimperialista írta:Sagnolt itt sokan gyengének tartják (hát igen, a Bundesligában játszik), szerintem nagyon nagy igazolás lenne. Viszont a Bayernben még számolnak vele, úgyhogy elvileg nem fog eligazolni.
Lucho Gonzálezt meg nagyon szívesen látnám Deco helyén
Én pont Decoban nem látom a zsenit (persze, rohadt jó játékos meg minden), de én egy kiváló szetzonja volt a Portoban, és annyi. Nem tudok több fergetesen jól sikerült szezonjáról.Rivaldo11 írta:Csak nem értem, mit láttok Lampardtól, meg Gerrardtól? Nem tagadom, hogy jó játékosok, de a zseni hiányzik belőlük. Decoban benne van.
Ha jól tudom te nem szeretd az angol focit...Rivaldo11 írta:Ez vicc.Atesz írta:Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Deconál ezek a játékosok nem jobbak. Technikailag igencsak elmaradnak tőle.
Ha már azt írod, hogy Ssokkal jobbak, mintDeco, kiváncsi lennék, milyen érvekkel igazolnád ezt. Mely faktorban jobbak Deconál???
Max. csak alázatban. Tudásban Deco bőven előttük jár.
Ez vicc.Atesz írta:Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Hát pedig elég jó beadásai vannak és nem szokott fenntragadniDos Santos írta:Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.
Az ő nevét most vetettem fel. Tehetséges játékos, nem lenne drága, bírná a padozást is.Nani
Ezek közé tartozom én is.Nem tud beadni,gyakran ragad fent a támadásoknál.Nekem ennyi elég.antiimperialista írta:Sagnolt itt sokan gyengének tartják (hát igen, a Bundesligában játszik), szerintem nagyon nagy igazolás lenne. Viszont a Bayernben még számolnak vele, úgyhogy elvileg nem fog eligazolni.
Lucho Gonzálezt meg nagyon szívesen látnám Deco helyén
Ő nekem is eszembe jutott, szerintem elég jó kis szélsőbekk, 28-29 év körül van, de ha jól tudom már aláírt a Juvéhoz...Game90 írta:SagnolAtesz írta:Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta.![]()
Én is teljes mértékben egyetértek veledAtesz írta:Remélem azért nem sértődik meg lionelmessi 19, mert nem akartam megsérteni, csak leírtam a véleményemet, ahogy ő is szokta.![]()
Nem lenne rossz, de azért lehet nem ártana gondolni arra, hogy mi lesz, ha az idióta Platini tényleg bevezeti a 6+5-ös szabályt. Persze, ha lehet majd felvett spanyol állampolgárság is...Vito írta:igen, a brémairól van szó.
grecki írta:Nem egy ilyen topic volt, ahol összeakasztottuk a nem létező(?) bajszunkat...Atesz írta: NA vita lezárva, mert nem akarok olyan irományokat olvasgatni, mint amilyen grecki, és közte volt, a nem tudom melyik topicban.
Nem egy ilyen topic volt, ahol összeakasztottuk a nem létező(?) bajszunkat...Atesz írta: NA vita lezárva, mert nem akarok olyan irományokat olvasgatni, mint amilyen grecki, és közte volt, a nem tudom melyik topicban.
Én teljesen, ebben a bekezdésben minden szavaddal!Atesz írta:Én CR-ről azért írtam csak, mivel lionelmessi19 enyhénszólva is elfogult minden Barca játékossal szember. Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben.
Ezzel is!Atesz írta:De számomra az elfogadhatatlan, hogy, lionelmessi19 azt hiszi, hogy CR-nek az a szezonja lesz a legjobb, és innentől kezdve már nem lesz jobb. Ő csak azért gondolja sztem ezt, mert Messi a kedvence, ami teljes mértékben elfogadható is, de azért ilyen szinten nem kéne elfogultnak lennie senkinek sem.
Egyébként ő sem Ronaldinho tudásához hasonlította CR tudását, hanem Messiéhez.
A Werderes Diegot???Vito írta:mondjuk Diegot.Atesz írta:Egyébként én Decoval úgy vagyok, hogy sztem mehet a francba...
Én oda igazolnék sztem valakit.
a mai hírek szerint a Madridnak is kellene. nem vagyok meglepve.
Én CR-ről azért írtam csak, mivel lionelmessi19 enyhénszólva is elfogult minden Barca játékossal szember. Nála Deco a világ legjobb kp-ja, meg Gerrard és Lampard munkások, és nem is oylan jók. Ez baromság, sztem az általam említett két ember sokkal nagyobb játékos, mint a mi Deconk, és sztem elég sokan egyet értenek velem ebben. DEconak sztem összesen egyetlen igazán jó szezonja volt, az pedig az utsó portoi szezonja volt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem klasszis vagy ilyesmi, de azért ne mondja már nekem senki, hogy valaki azért, mert a Barcában játszik, attól már a világ legjobbja az adott poszton. Sőt Decot még kedveltem is eléggé, de ebben a szezonban kezdem megunni a hozzáállása miatt.Vito írta:Atesz!
nem erről van szó.
de olyat, amit Ronaldinho megtud csinálni egy meccsen, azt nagyon kevés játékos tudja. olyan csak 20 évente születik. Ronaldo jól cselez, marha gyors,de olyan gólra, gólpasszokra szvsz képtelen, amilyet R10-től láthattunk az általam felsorolt meccseken.
CR jól tudja a flikk-flakkokat, a biciklicseleket, a lövőereje is jónak mondható, de a tavaly, tavalyelőtti R10 máglyához egyáltalán nem hasonlítható.
ha Ronaldinhoban lenne annyi akarat és alázat, hogy ezt megcsinálja 8-10 éven keresztül, akkor úgy emlékezhetnénk rá, mint minden idők legnagyobb játékosa.