Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát sajnos sikerült nekik nyerni Miami-ban!Atesz írta:Hajrá Bulls!!!![]()
Ők a Miamival játszanak, és 2-0-ra vezetnek, csak most játszanak 3 meccset Miamiban a 2-3-2-es rendszer miatt. Ha a 3 Miamiban lévő meccsből 1-et megnyer a Bulls, akkor már nem nagyon eshetnek ki...
Ma kint leszek a Normafán, de 5re már lehet hazaérek. Szóval, ha tudom, akkor természtesen nézem... Állítólag 3-4 órás lesz csak az első kör, szóval a Philly pickjéig várni kell még egy darabig...Mardel írta:Holnap megkezdődik az NFL Draft hétvége, 17:00 körül kezdik azt hiszem magyar idő szerint(nfl.hu). Sajnos nem tudom nézni itthon, különböző műszaki okok miatt, de mindenképpen figyelemmel követem neten! Grecki nézed esetleg? Ha igen majd tudósíthatsz!![]()
Hali!Bodi írta:A mai meccsre nagyon kíváncsi vagyok,hajrá Denver!!!!!!![]()
Nem is láttam még együtt játszani Anthony-t és Iversont,épp itt az ideje.
Hát sajnos a Lakersnek semmi esélye.Game90 írta:Elég nagy vereség lett, 126-98Bodi írta:hajrá Lakers!!!!!!Kobe nagyon rossz teljesítményt nyújtott, 15 pontot dobott. Suns - Lakers 2-0.
Chicago - Miami 107-89. 2-0.
New Jersey - Toronto 83-89. 1-1.
Éjjel pedig élő meccs
Elég nagy vereség lett, 126-98Bodi írta:hajrá Lakers!!!!!!
Túl sok mindent nem tudok róluk,csak azt,hogy elég nagy tehetségek.Game90 írta:Nash-t nem tartom rossz játékosnak, sőt elismerem, hogy a mostaniak közül ő az egyik legjobb. De nekem soha sem lesz a kedvencemMivel már 2-szeres MVP, a Sunssal is szakíthatna valami nagyot a rájátszásban
![]()
A mostani NBA sem rossz, főleg, hogy most jönnek az új tehetségek a draftról (Oden, DurantBodi tudsz valamit róluk?).
Szerintem isGame90 írta:Mivel már 2-szeres MVP, a Sunssal is szakíthatna valami nagyot a rájátszásban![]()
Ez friss írás? Mekkora bust lett már Milicic... 10 perceket játszik a Magicban, a karrierátlaga meg kb 6-7 pont körül mozog. Azt hiszem simán el lehetett volna menni mellette...Slither írta:Game!A biztosra vehető második választás Kevin Durant. Ahogyan 2003-ban kihagyhatatlan volt Darko Milicic, úgy idén Durant mellett lenne vétek elsétálni.
Ajánlom az nba1.hu-t (most újult meg) ha az nba.com-ot nem bírod.Az Ohio State egyetemről érkezik Greg Oden, akit évekkel megelőzött a hírneve. A biztos 1/1-es választás ugyanúgy, mint négy évvel ezelőtt LeBron James.
A biztosra vehető második választás Kevin Durant. Ahogyan 2003-ban kihagyhatatlan volt Darko Milicic, úgy idén Durant mellett lenne vétek elsétálni. Mondjuk ez nem kérdés azok után, hogy a Texas Longhorns kiválósága idén egyeteme minden olyan rekordját megdöntötte, amit ennyi idő alatt meg tudott, és az NCAA majdhogynem összes díját bezsebelte.