Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
messi vagy dinho jóképűgrecki írta:Nem is azért utáltam, mert nem rúgta volna a gólokat, hanem egyszerűen nagyon antipatikus volt számomra. Valljuk be, nem az a jóképű fazon, na...Rivaldo11 írta:Pedig a Deporban is szórta a gólokat. Főként szezon vége felé, mikorra már beilleszkedett.
Nem is azért utáltam, mert nem rúgta volna a gólokat, hanem egyszerűen [auto_cenzúra] antipatikus volt számomra. Valljuk be, nem az a jóképű fazon, na...Rivaldo11 írta:Pedig a Deporban is szórta a gólokat. Főként szezon vége felé, mikorra már beilleszkedett.
Zozzy 5 írta:Óriási játékos, ez vitathatatlan. Én neki köszönhetem, hogy barcás vagyokAmikor megláttam kb 10 évesen azt a Rivaldo ollót, akkor minden eldölt...Nállam még most is kezdő lenne
![]()
Amikor eligazolt az Interhez Ronaldo, kész voltam teljesen. Rivaldot igazoltuk helyette. A Deporban szórta a gólokat, de nem ebből hanem egy másik megmozdulásából látszott, mekkora játékos. Egyik meccsén-még a Deporban- végigszlalomozott az egész térfélen, majd kb 16-ról a jellegzetes Rivaldo mozdulattal-egyik lábával a másik mögé nyúlva lő-lőtt kapura, a kapus valahogyan kihalászta a felsőből...elképesztő megmozdulás volt. Aztán 97 őszén a bajnokság elején-a 6.vagy 7. forduló volt- vendégként léptünk pályára a Bernabeuban. Rivaldo zseniális volt, nyertünk 3:2-re. Szenzációsan játszott, nem lehetett tartani. Akkor már látszott, amit addig is sejtettem: Egy géniuszt igazoltunk.Los Banditos írta:Sajnos nem igazán volt alkalmam Rivaldot élőben látni, de megnézve néhány régebbi meccset a Barça TV jóvoltából szerintem minden idők legnagyobb F.C. Barcelona játékosa.
És még így 35 (!) évesen is az Olympiakos vezéregyéniségje.
GRT NEKI,és a csapatánakLos Banditos írta:Sajnos nem igazán volt alkalmam Rivaldot élőben látni, de megnézve néhány régebbi meccset a Barça TV jóvoltából szerintem minden idők legnagyobb F.C. Barcelona játékosa.
És még így 35 (!) évesen is az Olympiakos vezéregyéniségje.
Ez így igaz, ezen azért jót röhögtem.Zsolti írta:Hát én pedig valahol olvastam,hogy egy kib**ott szót nem tud spanyolul.
Meg,hogy egy lusta disznó..csak a focihoz ért..ahoz viszont elég jól!
Isten éltesse, így utólag is.Zsolti írta:Hát én pedig valahol olvastam,hogy egy kib**ott szót nem tud spanyolul.
Hát, nem tudlak megcáfolni, ugyanis ezzel az infóval nem rendelkezem, de utánanézek...Zsolti írta:Hát én pedig valahol olvastam,hogy egy kib**ott szót nem tud spanyolul.
Ez eleve hülyeség szerintem, mert annak ellenére, hogy Brazíliában portugál a hivatalos nyelv, elég sokan tudnak spanyolul. Pláne ennyi év után...Zsolti írta:jó,persze nem,csak az azért kicsit árulkodó,hogy lehúzott itt vagy 5 évet és egy szó nem maradt meg benne..még aszsem spanyolul is kb annyit tud,mint katalánul!
Nem az a kimondott eddző tipus
Mondjuk nem kell senkinek katalánul tudni ahhoz, h edző legyen. Max ahhoz, h a Barcánál legyen edző...Zsolti írta:fura lenne,ugyanis katalánul egy szót sem tud,meg sohasem az eszéért szerettük..