mrmonster írta:Bosszantó volt a tegnapi vereség. Azért, mert egyáltalán nem úgy alakult a meccs, hogy a Villarreal simán nyer 2-0-ra. Pires góljánál csúnyán elk...tuk a lestaktikát, a második meg annyira már nem osztott nem szorzott. De szerintem annyira nem voltunk sz..rok, ahogy itt egyesek leírják...
Egyébként úgy látom, szerencsére az Eurobarcán is érvényesül a "csendes többség": a fórumon 3-ból 2 ember Rijkaard leváltását "szajkózza", miközben a szavazásnál pontosan fordított a helyzet...
Az meg különösen szomorú, hogy egyes emberek már Ronnie elküldését emlegetik. Komolyan gondoljátok srácok?

nem értem, miért gáz az, ha vki mondjuk nem kezdi el szórni a flikkflakkokat örömében, amikor végignézi a mostani szezon bajnoki szereplését? van egy középszar edzőnk, aki egyszerűen semmit sem tud hozzátenni a dolgokhoz akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. sztem egy edzőnek olyannak kéne lennie, mint egy hadvezérnek. úgy küldi ki a brigádot, h tudják a fiatalok, h mi a dolguk, mire figyeljenek, mik az ellenfél gyenge pontjai, mivel lehetne meglepni őket stb. aztán ha netán úgy alakul, h váltani kell, akkor belenyúl a bugiba, és megfordítja a dolgokat. rijkaard ehhez nulla. mostanra egy olyan kerettel képtelen folyamatosan elfogadható teljesítményt nyújtani, ahol olyan játékosok nyomják, mint ronaldinho, messi, etoo, deco, xavi, puyol, iniesta, zambrotta, saviola, marquez, valdes stb.. ezek a zsugások tök motiválatlanok, többnyire lézengenek a pályán, egy-két meccstől eltekintve, amikor bejönnek a dolgaik. ezek az emberek már nem harcolnak a barcáért, pedig gondolhatják, h nem fognak az ellenfelek eleve felemelt kézzel kimenni a pályára.
ezekért a dolgokért (többek között) kié a felelősség? miért nem rázza fel a játékosokat az edző? miért nem zavarja el a francba az első csapattól azokat, akik nem akarnak "megdögleni" a Klubért? nem érdekel a joga bonito, ha közben ilyen villarealoktól égünk.
egy-egy ilyen zakó olyan a közvetlen riválisainknak, mint a legerősebb dopping. ha nem kapják össze magukat úgy en bloc az emberek (úgy az edzői stáb, mint a játékosok), akkor LAZÁN elbukjuk a bajnokságot, mert kiéneklik a sajtot a szánkból a többiek.
nem tudom, nekem vhogy nem jön be, h örüljek a szezon végén a 3.-4. helyeknek, inkább a bajnoki cím lenne az elfogadható, ha már egy fc.. barcelonáról beszélünk.