Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogyhogy szétesett?Lujo írta:Na sikerült végezni a bajnoksággal! Itt vannak a képek. Sajna kicsinyíteni nem tudtam, mert akkor szétesett a kép a paintben. Hogy tudom felrakni ide a képeket?
dobd fel egy tárhelyre (pl ide), aztán linkeld be ideLujo írta:Na sikerült végezni a bajnoksággal! Itt vannak a képek. Sajna kicsinyíteni nem tudtam, mert akkor szétesett a kép a paintben. Hogy tudom felrakni ide a képeket?
Azt én is szoktam!Lujo írta:OK! Legkésőbb holnapután meglesz! Hja sikerült Torrest megvennem a következő szezonra! 25 M € akkor, 15 M € pedig 12 havi részletre! Erre az évre viszont szinte csak a B csapatba vettem játékosokat.
Nah majd haddlássuk!Lujo írta:Egyébként már készül a dolog, a bajnokságot 4 fordulóval a vége előtt megnyertem (34 mérkőzés után 15 pont előnyöm van a RM-dal szemben, Eto'o a 2. a góllövő listán, BL elődöntőt játszok a Milan ellen, megyek hozzájuk, ja és a legjobb: Ronnie egész éves átlaga 9.2 körül van). Csak sajna időn nem nagyon van rá, mert sokat kell tanulni, de megígérem, hogy 2 napon belül mindent megosztok veletek.
pl. megnyomod a "print Screen" gombot, akkor amikor menteni akarod a képet, megnyitod pl. a paint-et (vagy akármilyen képszerkesztő progit), nyitsz egy újat, megnyomod a CTRL-V-t, elmented, majd feldobod egy tárhelyre, és belinkeled ideLujo írta:Enrique: Csak azt akarom kérdezni, hogy hogy másoltál ki képeket a játékból és hogy raktad fel ide. Mindezt csak azért mert a 2004/05-ös szezon vége felé járok és bizony szívesen elbüszkélkednék a statisztikáimmal!
Az szép! Grat!Pilfer írta:én az első szezonban még csak ismerkedtem a játékkal, és csak a 6. lettema bajnokságban, viszont a köv szezontól 3 éve mindent nyerek
(3 bajnoki cím, 1 UEFA kupa, 3 BL győzelem, 3 Királyi kupa győzelem, és minden eddigi Szuperkupát is megnyertem)
![]()
![]()
Természetesen a Barçával vagyok.![]()
![]()
Én már le is nyomtam az 1. szezonomat: 1. bajnoki, BL elődöntő...Silvanus írta:Nos magam sem hittem el, mikor láttam, de le van sza..a a lényeg, hogy: MŰKÖDIK!!!![]()
Képzeljétek felraktam az 5.02-es patch-et, és a NO CD crack-et, és máris tökéletesen működött!!! Bár magam sem tudom, hogy miért lehet ez, de nem is érdekel...
...már nyomom is 1000-el!!! Kezdésként megszereztem ingyen a Didát, de mivel nem fért be a keretbe (mert nem EU-s), így el is adtam 6 millió euróért (könnyen jött lóvé...), aztán megvettem még Eto'o mellé TEVEZ-t, aki bár szintén nem EU-s, de ő kell a csapatba, így Marquaez-nek lesz több kényszer pihenője...![]()
Sajnos több pénzem nem is maradt nagyon, kölcsönbe pedig nem jött senki, úgyhogy így megyek neki az első szezonnak, aztán majd nyáron meglátjuk....
A verziónak semmi köze a mentéshez.Nekem az alapjátékon is ugyanugy menti el mint 5.02-be.Ott a CD-n lehet valami hiba.Silvanus írta:Pilfer - esetleg a két említett file-t meg tudod mondani, hogy honnan tudom letölteni az én FM2005-ömhöz, mert az Enrique (KÖSZI neki...) által megadott magyar FM2005 oldal nálam valamiért nem működik (ez már nevetséges tudom...), de semmit nem lehet letölteni róla!?... Szóval...?Pilfer írta:én alapból feltettem az 5.02-es patch-et, ill crack-et, úgyhogy nemtom, h a patch nélkül milyen hibák vannak... lehet, h pont a nálad előforduló jelenségSilvanus írta:NINCS! Teljesen alap még a játékom, szerinted az segítene, én sajnos azt sejtem, hogy rosszúl lett megíratva a program (bár ez igen ritka!), nem hinném hogy az segítene, de hátha, kutatok valamit........
Értem, így már világos!!! Köszi...Enrique írta:Semmi másra nem jó..Silvanus írta:Köszi Enrique! Már töltöm is le a file-okat, hátha segítenek! Egyébként ez a második, ahogy az a nevében is benne van valóban csak arra szolgál, hogy a játék ne kérje a CD-t, vagy van valami más előnye is?!...
Mert ugye, ha pecselsz 1 gammát, akkor, ha eredetiben van meg, akkor ugyanugy jó hozzá a cédéd. De ha nem eredeti, akkor kell a peccs után 1 crack hogy elinduljon.