Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt bárhatod ettől a csapattól a vért meg a verejtéket..főleg a két sztártól..dekótól,meg ronaldinhótól....Pavel írta:Nem számolhatunk mindig azzal, hogy a Sevilla vagy a Madrid fog még botlani. Minden meccset hozzni kell nincs mese. Ha kell vérrel és verejtékkel.
Ok, Villarreal is gyenge mostanság, de ellenünk úgyis mindenki összeszedi magát, főleg, hogy rossz szezonjuk van, mekkora jóság már, ha megverik a Barcelona-t.ozsimiki írta:Azért nehogymáizéééReplay írta:Mostmár úgy kell számolni, hogy az idegenbeli meccseken kikapunk, mert képtelen vagyunk bármire is. Sociedad v Atlético Madrid ellen esélyünk sincs.
Elkeseredett vagy,én is,de ez túlzás...
Azért nehogymáizéééReplay írta:Mostmár úgy kell számolni, hogy az idegenbeli meccseken kikapunk, mert képtelen vagyunk bármire is. Sociedad v Atlético Madrid ellen esélyünk sincs.
Legegyszerűbb engem szidni, elküldeni innen. De talán én tehetek arról, hogy így állunk? Mi kikapunk egy gyenge villarrealtól, a margit meg simán veri a valenciát. Talán ezen kéne elgondolkozni, nem engem babrálni. Meg, hogyan lehet egy csapatot úgy felküldeni, hogy vkp nincs! Vagy tán azt a hulla gyenge decót bízta meg ezzel a feladattal? Na, nehogy már, ennyi erővel Oleguert is beállíthatná vkp-nak, ugyanannyit érne el vele. Középpályás védekezésünk nulla, Deco megint - mint az idén rendszeresen - ugyancsak értékelhetetlen teljesítménnyel állt elő. Szívem szerint a B-csapathoz irányítanám az idény hátralévő részére.ozsimiki írta:Te meg menj más fórumra ideget tépnivarga tamás írta:Mai meccsen mondunk búcsút a bajnoki címnek, mert itt nemhogy fordítás nem lesz, de még az egy pontot sem fogjuk megszerezni. Ilyen akaratgyenge játékot nem vártam volna a csapattól a szerdai meccs után. Sajnos a történelem ismétli önmagát. Nem is érdemeljük meg a bajnoki címet, örüljünk, ha a harmadik helyre odaérünk. Rijkaard meg menjen máshová idegeket tépni, ne az enyémmel játszadozzon.Bocsi,de ha kabala akkor ok,írdd le mindig úgyanígy a csapatot,sőőőt lehet most be is vállik... párszor előfordult,h így írtál és mégse úgy lett
Frankel mi a bajod most? Milyen kezdőt küldtél volna fel
![]()
Hát ha egyszer a pad kumma gyenge...na de jött Guddy,nyomni kell,küzdeni,Őt nehezebb elnyomni,jó döntés szntem...Xavinho írta:Azért nem cserél,m rohadtul nem ért az edzői feladatok ellátásához!TeeeB0R írta:Miért nem cserél a mester? miért? pörgössé kéne tenni, egy etoo-saviola csere...jólesne
Elegem van a tökölésével! Húzzon el,de még a bajnokság vége előtt!