Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a getafe ellen inkább egyéni megoldások domináltak, itt pedig láttunk egy-egy szép kis fineszes összjátékot, de nem volt szerencsék.Enrique írta:Eddig nulla a csapat, nem maradt semmi a Getafe elleni meccsből; két helyzet lehetett volna, de egyikből sem lett semmmmise....
nálam itt Szombathelyen is UPC van, és a családi csomagban - azaz a legdrágábban - benne van a sportklub. Azzal együtt tényleg szarrágó az UPC.fcjoc írta:f*ck upcannyit fizetünk így is (net, tv) , és nembírják belerakni azt a k***a k******tt sportklubot?? mien világba élünk
(jókrixkrax)
![]()
FORCA BARCA!!!
Hát remélem nyerni is fogunk..Game90 írta:A lehető legerősebb felállással fogunk kezdeniLos Banditos írta:Valdés,-Zambrotta-Puyol-Thuram-Gio,-Xavi-Iniesta-Deco,-Messi-Eto'o-Ronaldinho
A lehető legerősebb felállással fogunk kezdeniLos Banditos írta:Valdés,-Zambrotta-Puyol-Thuram-Gio,-Xavi-Iniesta-Deco,-Messi-Eto'o-Ronaldinho
De jó h írtadkovinho írta:A francba, amikor írtam még 0-0 volt, erre rúgnak kettőt. 0-0nál áttettem a Hónaljmirigyreozsimiki írta:Nem kell itt imádkozni senkiért sem,csak hozni kell a meccseinket,és meg is van a bajnoki cím! Amúgy már 2vel megy a Sevilla![]()
![]()
A francba, amikor írtam még 0-0 volt, erre rúgnak kettőt. 0-0nál áttettem a Hónaljmirigyreozsimiki írta:Nem kell itt imádkozni senkiért sem,csak hozni kell a meccseinket,és meg is van a bajnoki cím! Amúgy már 2vel megy a Sevilla