Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rivaldo11 írta:..Nem tudom, miért ment volna el egy olyan csapat számára a bajnokság, aki vezeti a tabellát, és papíron könnyebb meccsei vannak?
Jövő héten nyerünk, és megint minden ok. lesz.
Nem kinevettünk Los, csak nem hittünk neked.Los Banditos írta:Én mondtam, hogy ez lesz, de persze mindenki kinevetett.Szvsz, így még bajnokok se leszünk.![]()
Ilyen teljesítménnyel a Getafe, meg az Espanyol ellen se lesz egyszerű.........ozsimiki írta:
Amúgy ez és az Atletico elleni meccs igérkezett nehezebbnek,itt buktunk,és jön még a mumusHát 1pont előnnyel,most már tényleg nem szabadna hibázni...de ilyen hullámzó teljesítménnyel nem lesz könnyű
Vagy egyszerűen ne írja beGame90 írta:Los máskor győzelmet jósoljálLos Banditos írta:Én mondtam, hogy ez lesz, de persze mindenki kinevetett.Szvsz, így még bajnokok se leszünk.![]()
Ahányszor beírod, hogy nem lesz győzelem, az úgy is van
![]()
Los máskor győzelmet jósoljálLos Banditos írta:Én mondtam, hogy ez lesz, de persze mindenki kinevetett.Szvsz, így még bajnokok se leszünk.![]()
bzozo írta:Senki se tudta mi lesz jövőre e egyre tutibb a körkép
Igen, ez igaz. Sőt, nekem is eszembe jutott, pl. mikor a kupában idegenben megvertük a zaragozát, aztán a hétvégi fordulóban meg fejre álltunk. Remélem, és nagyon bízom benne, hogy ma este a getafe elleni arcát mutatja a csapat, és akkor nem marad el a győzelem. int azt már ma írtam, győzelmet várok a csapattól. VISCA EL BARCA! VISCA Y CATALUNYA!Zsolti írta:sokszor volt már példa ilyenre az idényben,hogy az egyik meccsen nagyon ment a játék,a következőn,meg ugyna olyan [auto_cenzúra] voltunk,mint úgy egyébként,szóval én már ebben nem nagyon tudok bízni,de cáfoljanak rám a játékosok,én örülnék neki a legjobban!
Krojf írta:Komáim!
A Villarreal periszkópkezelője felszól a kapitánynak:
-Kapitány úr! Kapitány úr!
-Mi van, fiam, mit ordibálsz olyan veszettül?
-Jelentem, hadihajó érkezik!
-Ugyan, fiam, hadihajó...! Mi elsüllyeszthetetlenek vagyunk!
-Node kapitány úr, egyenesen felénk jön!
-De magabiztos...! Ugyan hogyan néz ki?
-Gránátvörös-kékre van festve, egy hosszúhajú, villogó fogsorú,
meg egy fekete, kopasz, nomeg egy felettébb fiatal egyeneshajú
ember áll ellentmondást nem tűrően a hajó orrában és pipás
ágyúgolyókon tartják a lábukat! Félelmetesek! Vacogok tőlük!
-Jaj, fiam, akkor bajban vagyunk!!! Ellenük gyíkok vagyunk!!!
Elevenen megesznek bennünket!!! Inkább öngyilkosok leszünk!!!
Ó, micsoda sorscsapás!!! Mindenki mondja el az utolsó imáját!!!
Elsőtiszt!
-Igen, uram!
-Kapcsolja be az önmegsemmisítő programot! Inkább az öngyilkosság!!!
Gondolja így Krojf az esti történéseket.