VictorValdes19 írta:LG írta:Nehogy még szegény c ronaldot sajnáld, meg rugdossák szegény. Sztem rokona lehet figonak, mert mindenki kretén, és hatalmas szinész.
Meg sokan irják, h ronaldinhonak azért nem m1, mert mekkapja a labdát aztán minnyá fölrugják...Hát nekem inkább ugy tünik, h nem igen van kedve futni, oxt inkább hentereg 1 sort... Ezért szimpi gyerek a Kaka. Ő nem igen szinészkedik, inkább azzal foglalkozik, h tovább tudja vinni a labdát. Összetenném 2 kezem, ha nálunk lenne, mert az 2 dolog miatt is jo:
Mert a kedvenc csapatomat erősiteni, meg nem abba a fostos milánba lenne.
egyetértek LG-vel c ronaldo és figo egy undoritó játékosok pfuuuj

Hát nem tudom én kedvelem Figot, csak akkor utáltam, amikor ugye elszerződött a Madridba, de ez a játéktudásából semmit se von le.
Egyébként meg utólag biztos nem bánta meg, hogy elment rohadt sok dolgot nyert ott, és a Barca meg akkor volt talán története mélypontján...
Persze, akkor én is nagyon utáltam őt miatta, de így évek múltán megenyhűltem iránta.
Ja, meg, ha Gaspart nem lett volna pénzéhes népművészeti cserépedény, akkor nem ment volna el, szal ez rajta legalább annyira múlott, mint Figon.
Persze őt is utálja mindenki.