Komáim!!!
Vigyázó szemeteket a Sport1-re vessétek 12:45-től!!!
Sorsdöntő csata a japánok ellen, enyhe győzelmi kényszerrel!!!
Aki tud, az szurkoljon!!!
Én ott leszek a képernyőm előtt!!!
A Ti jegesedő Krojfotok.
Bár nekem mindegy semmit nem értek ehez a sporthoz!
akkor miért irsz
Nem tudom.
Azt hittem hogy valaki felvilágosít ezzel a sporttal kapcs.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.." "tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Bár nekem mindegy semmit nem értek ehez a sporthoz!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.." "tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Jó volt a tegnapi meccs, kezdésnek tökéletes. K.rva erősek vagyunk Azt hiszem, ha a japánokat meg tudjuk verni, minden eddiginél nagyobb esély nyílik majd a feljutásra! És én nem látom majd az utolsó 2 meccset
Gröschl és Kovács Csabi hihetetlenül jól mentek, a Godó-féle sor is nagyon rendben volt! Csicsóéktól gólt/gólokat vártam, remélem, ma belejönnek!
Mostantól pedig nem fogom nézni ezt a topicot, mert a meccset csak munka után tudom megnézni felvételről...
Komáim!
Szépek vagytok, ide sem bagóztok...!
Hát senkit nem érdekelnek a fiúk, akik kezdésként 5:3-ra verték
at észteket???
Vagy netán túlságosan is korán játszottunk???
Kérdez ilyeneket a Ti Krojf komátok.
Nehéz csoportunk van,de a japánokat megvertük már párszor az ukránoktól,és a lettektől jobban tartok. A horvátokat annyira nem ismerem..
De jó lenne ha feljutnánk az A csoportba(még az én életemben ),örülnék
például egy finn-magyar meccsnek.. Ahogy néztem a kertet a kapitány inkább a rutinra mint a fiatalságra épít.
Komáim!!!
Csak hogy frissüljünk...
A szapporói divízió1-es vb magyar meccsei a következők!!!
Holnap, vagyis vasárnap Magyarország-Észtország 9.15, Sport1!
Hétfőn Magyarország-Litvánia 9.15, Sport1!
Szerdán Japán-Magyarország 12.45, Sport1!
Pénteken Magyarország-Horvátország 9.15, Sport1!
Szombaton Magyarország-Ukrajna 12.45, Sport1!
Ezek élő közvetítések, de ismétlések lesznek!!!
Hajrá, Magyarok!!!
K.
Az elmúlt évek besorolási logikáját folytatva a 11 ponttal második magyarok jó pozícióból várhatják a következő szezont. Jelen állás szerint a litván, a lett, a holland és a horvát csapattal mérkőznénk meg, illetve ötödikként a vb rosszabb kiesőjével.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Komáim!
Javasolom, hogy látogassatok el a jégkorong-szövetség honlapjára,
keressétek meg Studniczky elnök úr e-mail címét és köszönjétek meg
neki a Fiúk derekas teljesítményét és azt, hogy fiaink egyre jobb
körülmények között művelhetik ezt a csodás sportágat!
Mindenki megérdemli az elismerést!
Buzdít erre Krojf komátok.
Magyarország – Japán 4-3 - büntetőkkel (0-0, 1-2, 2-1, 0-0)
G.: Horváth 23., Tokaji 43., Ladányi 46., ill. Ucsijama 30., Imura 35., Nisiwaki 45.
Szép volt fiúk
Na, büntetőkkel megvan Feleslegesen fárasztották magukat a srácok, de azért csak megcsinálták
Dicséret illeti őket az egész vb-n nyújtott teljesítményért (kivéve a szlovének elleni első, féknyomos harmadért). Nekem egyedül Vas Marci volt csalódás, ő ennél jobban szokott játszani. A többiek szerintem jó teljesítményt nyújtottak, külön örültem, hogy Ladányi nem olyan lélektelenül játszott, ahogy szokott. Ő lett a csapat legjobbja, most megérdemelten!
SZÉP VOLT FIÚK!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.04.21. 18:54:38-kor.
Megértem, hogy a 2. hely már megvan, és nincs kedvük hajtani, de azért illene visszavágni a japánoknak a tavalyi vereségért. Egy ilyen, nálunk gyengébb csapattól kétszer egymás után kikapni azért elég gáz...
Már úgyis tök mind1 nekik, szerintem azért nem hajtanak annyira. Igaz, csak kb 5 percet láttam belőle, aztán feljöttem a gép elé... Akkor elég gyengék voltunk emberelőnyben.
Ez a 2. hely is nagyon jó. Pedig most itt lett volna a jó alkalom, hogy feljussunk Ez a generáció ,,megérdemelne'' egy feljutást
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
Dani Olmo a karrierje során 85 mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, ami a találkozók 33,7%-át teszi ki. 377 napot foglal ez magában. pic.twitter.com/6o9eIOVk4X
️ 6 mérkőzés
⚽️ 2 gól
️ 6 gólpassz
⏩ 8 gól/gólpassz
Mindegyik eddigi mérkőzésén szerzett gólt vagy adott gólpasszt. pic.twitter.com/nvKYgrEHJv
— EuroBarça (@eurobarcahu) September 28, 2025
️ Lamine Yamal: "Nem az az álmom, hogy megnyerjem az Aranylabdát, hanem az, hogy többször tegyem ezt meg. Tudom, megvan a képességem hozzá, és ha ez nem sikerül, akkor az azért lesz, mert nem csináltam eléggé jól a dolgokat, vagy nem akartam eléggé." pic.twitter.com/Lg1CuDKJP0
️ Iñigo Martínez: "Minden Real Madrid elleni mérkőzés olyan volt, mint egy lángoló tűz. Az emberek azt mondták: 'Nem, most, hogy két meccset nyertetek ellenük, a harmadikon úgyis elbuktok.' De fordítottunk és nyertünk, sőt, a Copa del Rey-t is a magasba emeltük." pic.twitter.com/2L9iqoIQfO
️ Iñigo Martínez: "Tudtam, ahhoz, hogy még egy évet maradhassak a Barçánál, ugyanolyan szinten kell teljesítenem, mint eddig és ez nem lett volna egyszerű. A tavalyi volt pályafutásom legjobb idénye, ami már 15 éve tart. Tudtam, hogy ezt nehéz lesz megismételni." pic.twitter.com/pvgV3b5awj