Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagy hülyeség ez a kezdő!!!lionelmessi19 írta:Csatárhullás van Pellegriniéknél... lehet, h nem is lesz olyan nehéz...
Kezdőcsapatom Vasárnapra:
Valdes
Oleguer, Puyol, Thuram, Zambrotta
Deco, Iniesta, Xavi
Messi, Samu, Dinho
Én meg 0-3at.Los Banditos írta:Tavaly is a Forlán-José Mári duó volt úgyhogy ez nem olyan nagy előny szerintem.
Én döntetlenre vagy vereségre tippelek.![]()
![]()
Én nem tennék nagy különbséget egyik játékos között sem. Mindketten az egész szezont végigalibizik a pályán(1-2 meccstől eltekintve), de véleményem szerint mindkettenvannak olyan fontos láncszemei a csapatnak, hogy egyikőjükkel se szakítsunk nyáron és hogy a jövő szezont ultimátumként még odadajuk nekikSubinho írta:R10-ről és deco-ról csak annyit: mindketten nagyon fontos láncszemei a barcának, csak amíg deconak idén nem nagyon megy a játék úgy mint tavaly, addig roni megmutatta 1-2 meccsen, hogy ha akar igenis tud nagyon jól játszani, csak épp nem akar!!! kényelmesebb neki ácsorogni a pályán és ahogy megkapja a lasztit tovább passzolni, hagy fussanak a többiek! neki már ehhez nincs kedve... fusson, izzadjon, kifáradjon, felrúgják... inkább elvan ő a háttérben. meccsenként 1-2 megmozdulása, vagy szabija, amire azt mondják, ronaldinho varázsolt, csak épp a 90 percből a felét végig ácsorogja! sajnálom, hogy a ligában nincsenek olyan statisztikák, mint a BL-ben, hogy ki mennyit futott. a legtöbbet futó játékosok 10-12 km futnak meccsenként (pl. gattuso, c.ronaldo) sztem ronaldinho max. 6-7 km, de akkor már volt 1-2 hasznos elfutása...
Sztem ez is a túlzás kategóriába tartozik.varga tamás írta: Kvalitásait, játéktudását, zsenialitását nem vitatom, de ebből az idén semmit sem láttunk a Barcában.
BUÉKvarga tamás írta:Zozzy már ne is haragudj, de nagyon elképesztő az, amit leírtál Ronaldinhóval kapcsolatban. R10 igenis a csapat legjobb játékosa 2003-as idejövetele óta, és amit tett a klubért az felbecsülhetetlen. Dinho és Deco nem ugyanaz a kategória. A múltkor olvastam egy cikket - a honlapon is megjelent -, hogy R10-nek 22 pontot köszönhetünk. Csendben megkérdezném: Deconak mennyit? Ne bajlódj a válasszal, megmondom: a Levante elleni egyet. Ezek után a két játékost egy kalap alá venni - dőreség és ostobaság. Azt én is elismerem, hogy R10 nem villog úgy, mint tavaly vagy tavalyelőtt, de még így is sokkal többet tett a csapat idei teljesítményéért, mint a portugál. Ezt elvitatni nem lehet.
Saviola - akit becsülök, szeretek, és remélem maradni fog - azért 17 gólt nem biztos, hogy rúgott volna. De ha mégis, azért R10 és Saviola nem ugyanazon a poszton játszik. Saviola befejező csatár, R10 jó esetben is támadó középpályás, akinek nem elsődleges feladata a góllövés.