Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek Zsoltival. Ez a bajnokság már ígyis-úgyis egy nagy csalódás, megnyerhetjük mi már a bajnokságot is. Azok a dolgok ahogyan kiestünk a BL-ből és folyamatosan szenvedtünk elmosság az öröm lehetőségét. Nagyon bízok a következő kiírásban.ozsimiki írta:Így van!Zsolti írta:szerintem ha csak kupát nyernénk az már csalódás lenne...amúgy meg az egész szezon egy nagy csalódás ha a játékot nézzük,és nem az esetlegesen megnyert címeket!
Szntem ha a Bajnokság meglesz,de mondjuk kupa nem,az még belefér,de ha fordítva az már nem![]()
Így van!Zsolti írta:szerintem ha csak kupát nyernénk az már csalódás lenne...amúgy meg az egész szezon egy nagy csalódás ha a játékot nézzük,és nem az esetlegesen megnyert címeket!
Uhh,ez azért megdöbbentett,azt hittem jóval előbb leszGame90 írta:Sevilla meccsei az UEFA-kupában: április 20. és május 3. az Osasuna ellen. A döntő időpontja: 2007. május 16.
A Copa del Rey pedig június 23.
(Szerk: Enrique)
Döntőben tényleg reálisabb a Sevilla győzelem sajnosCooltiszo írta:Ez tényleg pesszimista volt, de a döntővel kapcsolatban sokkal inkább reális...
Azért ennyire még nem vagyunk bénákCooltiszo írta:ha egyáltalán bejutunk, ügye megyünk idegenbe...
Nem kérdés, h melyikőjük a jobb kapus, de sztem az sem kérdés, h Jorquera fog védeni.Game90 írta:Én VV-nek jobban örülnék a döntőbenDe majd meglátjuk
Igazad van, Én is őt írtam volna, csak elfelejtettem h kupa, akkor Jorquera.Charlie írta:Szerintem Jorquerának kéne kezdenie, ha már végigvédte a kupát, akkor a döntő is megilletné.
C.
Mondom, és ki is fejtettem, én arra jutottam, h még az a legjobb eshetőség egy nehéznek igérkező meccsre.Game90 írta:Az a gáz, hogy Oleguer 90 %, hogy kezdő leszMajdnem mindenben egyetértek, amit lm19 leírt. De én inkább Syl-t raknám be a kezdőbe.