Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
áhhh
Hasonló gondolataim voltakEnrique írta:... de nem bántam volna, ha mindketten kiestek volna egy pár meccsre...![]()
Tegnap tényleg egész emberi teljesítményt nyújtott. Hajtott, ment az elveszett labdák után, és még jó elfutásai is voltak. Jobb volt mint Messi, szóval sztem most nem kéne annyira szidniZozzy 5 írta:Tegnap magához képest egész jó volt, persze ez még mindíg édes kevés...Remélem nyáron megválunk tőle is.
Igen-igen! Ez így megy mindenhol! Főleg ha ilyen szintről van szó! (nem Gyula képességeivel kapcsban..)grecki írta:Ilyen sosem lesz... Nem fogja azt mondani, hogy játszon inkább Saviola, mert nekem most nem megy. Akkor ezt az edző úgy fogja tekinteni, mintha nem akarna a csapat rendelkezésére állni. Samunál is mekkora balhé volt ebből.
Meg egyébként is, a focista akkor boldog, ha játszik. Még ha trágya játékot produkál, akkor is.
Ez abban az esetben nagyon elvárható,ha sérülés után van,és úgymond fél odatenni magát,és tudja,h így nem menne neki...de most erről nincs szó, és akármennyire is nincs formában,szerintem nagyon kevés olyan esetett találnál,aki odamenne és azt mondaná: mester x&r vagyok,kérem padoztassonZozzy 5 írta:Szerintem aki a csapat tagja annak a csapat érdekeit kell nézni. És ha úgy látja, hogy a csapat érdekében most jobb ha ő kimarad mert nem érzi azt hogy ő bármit is hozzá tudta tenni a játékhoz, és ott van 2-3 játékos aki ugyan úgy fizetést kap és bizonyítani szeretne akkor neki igenis be kéne látni saját magának és az edzőnek is hogy ő most nem alkalmas. Ha már Frank ennyire vak akkor segítse vki.
SzerintedZozzy 5 írta:Szerintem ebbe nem lenne semmiozsimiki írta:Zozzy!
Ilyen szntem profiknál nincsMert akármennyire is tré mostanában,Ő egy profi focista,úgy fogja fel a dolgokat,hogy ha kap lehetőséget,akkor akar bizonyítani,talán fokozzotan is a gyatra teljesítménye miatt,amit mostanában művel...az más kérdés,hogy nem sikerül neki
Szerintem ebbe nem lenne semmiozsimiki írta:Zozzy!
Ilyen szntem profiknál nincsMert akármennyire is tré mostanában,Ő egy profi focista,úgy fogja fel a dolgokat,hogy ha kap lehetőséget,akkor akar bizonyítani,talán fokozzotan is a gyatra teljesítménye miatt,amit mostanában művel...az más kérdés,hogy nem sikerül neki
Hát, lehet, hogy a médiának ilyen nyíltan tényleg soha, senki nem fogja ezt kimondani, de az öltözőben, az edzővel 4szeközt nyugodt szívvel elmondhatná.grecki írta:Ilyen sosem lesz!Szerintem...Zozzy 5 írta:Az lenne igazán nagy dolog egy játékostól, ha beismerné, hogy neki most nem megy ezért tényleg jobb lenne ha mostanság nem ő játszana.