Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De akkor nem is játszottak iulyen jól a fiúk! Vagy nincs igazam? Ha vasárnap így játszottak volna, akkor nem azt írtam volna, amit.Sharkinho írta:A Mallorca elleni meccsen nem voltál ennyira hálás...varga tamás írta:Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()
FIGYELEM!Lionel86 írta:Hát nem szép játék ez a footbal!!!! Egyszer fennt egyszer lennt ezért szereti sok millió ember! El sem hiszem hogy nem láthatom és a kedvenc zsenim meg brillírozik!!!! NAh azért megjöttél Varga Tamás már azt hittem nem is nézed a meccset, remélem most nem lesznek annyira negatívak a hszeid!! Bár még változhat a helyzet a meccsen!!!!
A Mallorca elleni meccsen nem voltál ennyira hálás...varga tamás írta:Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()
Ebben igaza volt, mi pedig adjunk hálát a Teremtőnek, hogy nálunk játszik ez a zseni. Komolyan mondom, elérzékenyülve írom zeket a sorokat, mert boldog vagyok. És hálás vagyok Istennek, hogy élek, és láthatom ezeket a cseleket, ezeket a gólokat, és szurkolhatok a Barcelonának.csababarca írta:Farkas Norbi mondja: Talán nem is vagyok méltó, hogy egy ilyen ember mérkőzését közvetítsem!![]()
![]()
maraggyál már! tudod kit érdekel a 7-1? már el is felejtettem! (volna, ha nem hozod előRumig írta:Ja bocs Boixos, nem akartam felemlegetni, nem rád reagálva írtam
Ezért nem kell elsődlegesen szidni se az edzőt,se senkit (nem konkrétan Rád értem!) képes lesz ez a csapat, jövőre nagyon jó játékra,ezzel az edzővel! Padra kellenek emberek,minőségi emberek,+1vkp+1védő ennyi...Saviola írta:Messi..el sem hiszem,csodálatos..az első gólja egyenesen zseniális volt,leírhatatlan,megalázta az egész Getafe védelmet.A második is nagyon szép volt,de Deco is nagyot játszik.Most az egész csapat jól tolja,nem unalmasan,hajtanak és megyeget a játék.