Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi esemény nincs, főleg labdázgatások vannak a kp körül.pitta19 írta:Srácok írjátok légyszíves a fejleményket, mert lassan elszívom az összes cigarettámat!
ronnie1002 írta:Mindig elfelejtem hogy hol lehet neten nézni a meccseket. Valaki mondja meg!!!
Ha még talpon leszek meccs után,akkor részletesen lehetne "vitázni",hogy akkor képes e ez a csapat jövőre úgy nyomni mint tavaly tette azt! Mert szntem képes,ezzel az edzővel,ezekkel a játékosokkal,és megfelelő felkészüléssel! Mindig is ezt hangoztattam,h időt kell adni nekik,tudom ez eddig egyetlen meccs,de ha most nyomjuk így,akkor máskor is képesek vagyunk rá!varga tamás írta:Zseniálisan. Messi olyan csodálatos gólt lőtt, hogy csak na. Talán Maradona 1986-os angolok elleni első góljához tudnám hasonlítani, saját térfeléről indult és vagy 5 embert kicselezett. Gyönyörű volt látni, Messi egy isten, egy gól+gólpassz Xavinak. Öröm nézni a mai Barcát!Pavel írta:Mondjátok már, hogy játszunk nem tudom nézni sehol. Csak a livescore-n figyelem az eseményeket.
Zseniálisan. Messi olyan csodálatos gólt lőtt, hogy csak na. Talán Maradona 1986-os angolok elleni első góljához tudnám hasonlítani, saját térfeléről indult és vagy 5 embert kicselezett. Gyönyörű volt látni, Messi egy isten, egy gól+gólpassz Xavinak. Öröm nézni a mai Barcát!Pavel írta:Mondjátok már, hogy játszunk nem tudom nézni sehol. Csak a livescore-n figyelem az eseményeket.