grecki írta:Én azt mondom, ha a lengyelek egyedül pályáznak és nyernek, akkor egy szavunk sem lehet. 40 millióan élnek, van csapatuk, vannak stadionjaik, és legalább olyan szinten vannak, mint mi. Az ukránok viszont mocskos módon lehúzták szerintem az ő pályázatuk színvonalát.
Ugyanez nálunk fordítva, a mi kandidálásunknál inkább a magyarok voltak a gyengébb láncszem, viszont egyedül a horvátok kicsik lettek volna. Együtt viszont ideális...
Egyértelmű nekem legalábbis, hogy a vereségben nagy szerepe volt annak, hogy nincs eb-szintű csapatunk és annak, hogy az ukránoknak messzire elért a kezük...
szvsz
tévedsz.
a lengyeleknek semmi esélyük semlett volna egyedül.
sokat gondolkodtam a dolgon:
az ukrán (volt szoc. blokk) hatalmas piac, rengeteg pénz. ez döntött. 
nemhogy az ukránok húzták le az esélyeket, hanem CSAK nekik köszönhetően nyerték meg. a lengyeleket csak arra használták, hogy a hátukon beszlalomozzank európába.
pénz. erről szólt a dolog. 
nézzetek szét, az összes nagymúltú angol(!) klub mágnásokkezében van, a szeretett csapatunk csak úgy tarthatja velük a versenyt, hogy elmennek a kínaiakhoz haknizni, ennek rendelik alá a szezont. az ukránokhatalmas pénzeket ölnek, hogy az európai élcsoporthoz felzárkózzanak. 
ukrajnában burjánzik a korrupció és rengeteg pénz van. az EB-ből pedig mégtöbbet lehet csinálni jónéhány maffiózónak.