A 'Fórum'

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.25. 15:28:55

Jó lett, még jobb.
Minden közössegben vannak kis újítások, reformok... 8)
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.25. 15:08:57

Teljesen egyet értek ezekkel az újjításokkal! 8)
Bár az is benne van,hogy jeleztem is,hogy kicsitjobb lenne még rendezettebbé tenni!
Kép
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.01.25. 10:50:30

Nem az eddiginél magasabb hozzászólás után zárjuk be a topicot? :roll: Mintha ezt írtad volna úgy másfél hónapja... (Ronnie 2)

Rhynn: (bocsi rossz gombot nyomtam :))
De igen, erről volt szó, csak most úgy gondoltam (logikusabb), hogy legyen időlimites a dolog, ne hozzászólás függő. Viszont a szezon végéig a Ronnie topic túl nagyra nőne ahhoz képest amit szeretnék, ezért zártam be.

Az igazolások topicot rendezgettem, 9 és fél percig (mértem) hozta be a forrás anyagát, az meg már sok.

Most úgy lesz, hogy szezon végén (jún 20) az összes topicot cserélgetjük, kivéve a Nyári Igazolásokat, mert az meg marad szeptember elejéig.

Lehet picit kellemetlen, de most úgy éreztem ez így kell, ugyanis nyáára már lesz egy 40-50.000 hozzászólás, tehát akkor már törölgetni kell, s nem szerettem volna bennehagyni egy kb 2000 hozzászólásos archívot.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.25. 10:35:12

Szerintem ez így most NAGYSZERŰŰŰŰŰŰ.....

Tényleg jobb, átláthatóbb, logikusabb...... Gratula!!!! :wink:
"Més Cuen un Club"
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.25. 10:08:52

Újítások a fórumon!

Mindenkit szeretettel vár új fórumunk, ahol a mai délelőtt folyamán számos újítás lépett érvénybe!

Először is, kicsit átstrukturáltam a fórum szerkezetét, más lett a témák neve, a topicok eloszlása, erről "Changelog" cím alatt olvashatsz.

Másrészt indul két új topic, amelynek neve #N#-nel kezdődik, ami azt jelenti, hogy az adott fórum nincs moderálva egy bizonyos szintig. Ez a két topic az Antimadridista (Madrid szurkolóknak nem ajánlott) és Flame topic (ahol személyes ellentéteiteket vezethetitek le).
Természetesen, ha téged a topic zavar, mélyen érint, akkor inkább ne olvasd. Ugyanakkor moderátoraink ettől kezdve a többi topicban sokkal szigorúbbak lesznek, semmiféle uszító, gyűlölködő, személyeskedő, sértő szöveget nem tűrnek el! Ha valaki vitázni kezd, akkor a fórumot szétbontják, hozzászólásait egy időleges, nem moderált topicba helyezik át, hogy ott folytatódjon a vita, amit mindenki elolvashat, ha akar. Ha nem, akkor természetesen nem kötelező a dolog.
Ezúton megkérnék mindenkit, hogy ha bármi ilyet észlel a nem moderált topicokon kívül, privát üzenetben azonnal jelentse valamelyik moderátornak, vagy nekem, hogy cselekedni tudjunk.
Természetesen a rasszista, antiszemita, stb megnyilvánulásokat a továbbiakban se toleráljuk!

Szeretném felhívni mindenki figyelmét az Offtopicban található Portrék topicra, ahol lehetőségetek van megismerni a többi fórumozót picit mélyebben is. Erre kiváló alkalom, hogy megoszd velünk képeidet! Hamarosan elképzelhető egy Eurobarca galéria is, ahol a már meglévő képeket külön is meg lehet majd nézni, némi plusz információval egybekötve.

Újabban egyre többször futok össze olyan topicokkal, ahol oldalakon keresztül egymásba ágyazott hozzászólások vannak. Kérem ezekre fokozott figyelmet fordítsatok (bár picit több vesződséggel jár):
- Idézni akkor idézzetek, hogyha valami konkrét mondanivalóra szeretnétek reagálni. Akkor is csak azokat a mondatokat idézzétek, amire feltétlenül szükség van.
- Egymásba ágyazott idézeteket, ha lehet, kerüljétek.
- Inkább legyen elhibázott az idézés, utólag lehet módosítani, vagy a moderátorok segítenek, de ne legyenek több oldalas idézgetések!
- Ha a jövőben előfordul, azt moderátori eszközeinkkel szabályozni fogjuk, hiszen ez felesleges adatforgalmat generál. (Egy idő után elfogy a tárhely, akkor pedig régi topicokat kell törölgetni, amit sokan nem szeretnétek)

Hamarosan elkészül a fórum szabályzata is, kiegészülve egy jó kis fórum Gy.I.K-kel, amiben a kezdők is segítséget kaphatnak. Ehhez várom ötleteiteket, hogy mit szeretnétek látni.

Changelog

Témák:

Csapat -> Barca Sztárok (Csak legnagyobb játékosok, akik le is tettek vmit az asztalra + Fc Barcelona, Igazolások)
Barca B és C -> Múlt és Jövő (egykori játékosok, leendő sztárok, kevésbbé nagy játékosok)
Offtopic: Új topicok, a #N#-nel jelöltek nincsenek moderálva! Számítógépes dolgok átmennek a Gamer témába, ott pedig bárhány topic nyitható!

Topicok:

Igazolások -> Nagy része archívba, új topic Nyári igazolások címmel, érvényes a nyári igazolási időszak végéig, az igazolások az archívba van ennek a lezárásáig, ill. a 100.000-ik hozzászólásig)
Barca hátország (Múlt és jövő) -> Új topic, Laporta, Rosell, Begiristain, pénzügyi helyzet, stb. kibeszélésére
Ronaldinho #2 -> Archív
Ronaldinho de Assis -> Új téma, marad a szezon végéig, aztán frissítés
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 22:28:58

rhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)

Barcelona:
marad a Mérkőzések
Csapat -> Barca sztárok (csak azoknak lesz topicja, akik már sokat letettek az asztalra)
Barca B és C -> Múlt és jövő (Barca B és C, volt játékosok, kevésbbé nagy sztárok topicjai, hardcore fanoknak)

Kézi és kosár marad, ha kell benne változtatás, szóljatok.

Offtopic:
Labdarugás külön marad
Offtopicból csinálok két részt: Offtopic meg Gamer részt.

Egyenlőre ennyit.
I agree. 8)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.24. 22:04:15

LG írta:
rhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)

Barcelona:
marad a Mérkőzések
Csapat -> Barca sztárok (csak azoknak lesz topicja, akik már sokat letettek az asztalra)
Barca B és C -> Múlt és jövő (Barca B és C, volt játékosok, kevésbbé nagy sztárok topicjai, hardcore fanoknak)

Offtopic:
Labdarugás külön marad

Egyenlőre ennyit.
Sztem folosleges! Erre nem kell idot pazarolnod. Sztem. :roll:

De, mindenképp szükséges, már többen felvetették a fórumon az utóbbi hetekben. Picit már kavargós a dolog. meg így lesz alkalmam nagy takarítást csinálni, s lezárni azokat a topicokat, amikre nincs már szükség.
Rhynnblog:
LG
Az Év fórumozója 2016

2005.01.24. 21:57:31

Barcelona:
marad a Mérkőzések

Offtopic:
Labdarugás külön marad

Egyenlőre ennyit.
Sztem folosleges! Erre nem kell idot pazarolnod. Sztem. :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.24. 21:50:49

Barcelona:
marad a Mérkőzések

Offtopic:
Labdarugás külön marad

Egyenlőre ennyit.
Királyos 8)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.24. 21:46:47

Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)

Barcelona:
marad a Mérkőzések

Offtopic:
Labdarugás külön marad

Egyenlőre ennyit.
Rhynnblog:
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.24. 18:18:00

Enrique írta:
A forum írta:Failed obtaining forum access control lists

DEBUG MODE

SELECT a.forum_id, a.auth_read FROM forum_forums a

Line : 125
File : /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/auth.php
Ilyet miért ír ki?

Passz... :(
Kép
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.23. 21:09:25

A forum írta:Failed obtaining forum access control lists

DEBUG MODE

SELECT a.forum_id, a.auth_read FROM forum_forums a

Line : 125
File : /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/auth.php
Ilyet miért ír ki?
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.22. 23:53:43

Enrique kköszi,h megcsináltad a közle,ényt! :wink:
Kép
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.17. 22:07:26

bazsa007 írta:olyat is tudnék amivel a főoldalra lehetne egy boxba kiírni az aktuális meccs után, a statisztikákat(eredmény,góllövők,labdabirtoklás...stb). csak a lényeget közölné, mert utána másnap meg jön a komplett cikk is.
szívesen megcsinálom.
Öhm.. Kedves Rhynn és Z. Iván! :wink:
Asszem van vki aki tud 1 kicsit segíteni a tippjátékban! 8)
bazsa007
Jugador del Barça

2005.01.17. 21:21:24

olyat is tudnék amivel a főoldalra lehetne egy boxba kiírni az aktuális meccs után, a statisztikákat(eredmény,góllövők,labdabirtoklás...stb). csak a lényeget közölné, mert utána másnap meg jön a komplett cikk is.
szívesen megcsinálom.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.17. 16:00:43

bazsa007 írta:na! csináltam egy php scriptet amivel gyorsan lehet közölni a fórumban az éppen véget ért meccs adatait.
Készítek egyet!
Csak kitöltöd az adatokat, utána az elküld gomb és elkészül a hozzászólás a megfelelő BBCode-dal, azt pedig kimásolod és beilleszted a hozzászólásodba! Próbáld ki!
Végülis nem hülyeség.. Csak meg kell beszélni.
bazsa007
Jugador del Barça

2005.01.17. 00:01:05

na! csináltam egy php scriptet amivel gyorsan lehet közölni a fórumban az éppen véget ért meccs adatait.
Készítek egyet!
Csak kitöltöd az adatokat, utána az elküld gomb és elkészül a hozzászólás a megfelelő BBCode-dal, azt pedig kimásolod és beilleszted a hozzászólásodba! Próbáld ki!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.13. 08:18:10

bazsa007 írta:
Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...
Mármint lenne egy nem fórumos változat is? Azt meg lehetne tudni hogy miben készül(php,perl...stb)?
Csak úgy kiváncsiságból érdekel. :shock:
php és az oldal része lenne!
Rhynnblog:
bazsa007
Jugador del Barça

2005.01.12. 23:13:20

Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...
Mármint lenne egy nem fórumos változat is? Azt meg lehetne tudni hogy miben készül(php,perl...stb)?
Csak úgy kiváncsiságból érdekel. :shock:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 22:14:31

De nem lesz gázos a tippjáték, ha itt csináljuk a forumban?? Nem lesz kicsit össze-vissza?
Mert én inkább azt mondom, h legyen rendesen megcsinálva az oldalon, (oda is f.név+jelszó) meg tippek stb.
Az a rendszer például tetszik ami az inter magyar honlapján van. (Bocsi de nem jutott más az eszembe.) :wink:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 22:04:24

Meg voltunk eddig is nélküle sztem nem kell sietni,inkább legyen kész később,de legyen jó! 8)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 20:23:35

Rapika írta:
Enrique írta:
Z. Iván írta: Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...
De ez most valóban NAGYON VALÓSZÍNŰ :)
Nagyon valószínű? :D Az sztem 1-2 hét és kész is!! :D 8)
Ha eddig vártunk,akkor ez a 2(?) hét már semmi! :roll:
Én is ezt vallom! :D
Rapika
Entrenador del Barça

2005.01.12. 20:02:24

Enrique írta:
Z. Iván írta:
Enrique írta: Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz! :D
Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...
Ha eddig vártunk,akkor ez a 2(?) hét már semmi! :roll:
Kép
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.12. 17:21:51

Z. Iván írta:
Enrique írta:
Z. Iván írta: A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...

De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag 8)
Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz! :D
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.01.12. 17:20:56

Enrique írta:
Z. Iván írta:
Charlie írta: Napokon belül beindul....Már nem kell sokat várni :x
C.
A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...

De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag 8)
Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz! :D
Lezárt