Minden közössegben vannak kis újítások, reformok...

I agree.rhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)
Barcelona:
marad a Mérkőzések
Csapat -> Barca sztárok (csak azoknak lesz topicja, akik már sokat letettek az asztalra)
Barca B és C -> Múlt és jövő (Barca B és C, volt játékosok, kevésbbé nagy sztárok topicjai, hardcore fanoknak)
Kézi és kosár marad, ha kell benne változtatás, szóljatok.
Offtopic:
Labdarugás külön marad
Offtopicból csinálok két részt: Offtopic meg Gamer részt.
Egyenlőre ennyit.
LG írta:Sztem folosleges! Erre nem kell idot pazarolnod. Sztem.rhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)
Barcelona:
marad a Mérkőzések
Csapat -> Barca sztárok (csak azoknak lesz topicja, akik már sokat letettek az asztalra)
Barca B és C -> Múlt és jövő (Barca B és C, volt játékosok, kevésbbé nagy sztárok topicjai, hardcore fanoknak)
Offtopic:
Labdarugás külön marad
Egyenlőre ennyit.
Sztem folosleges! Erre nem kell idot pazarolnod. Sztem.rhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)
Barcelona:
marad a Mérkőzések
Offtopic:
Labdarugás külön marad
Egyenlőre ennyit.
Királyosrhynn írta:Nos szerdán, amikor felébredek lesz egy 2 órás karbantartás a fórumon, a következő dolgokat tervezem (persze meggyőzhettek, hogy felesleges)
Barcelona:
marad a Mérkőzések
Offtopic:
Labdarugás külön marad
Egyenlőre ennyit.
Enrique írta:Ilyet miért ír ki?A forum írta:Failed obtaining forum access control lists
DEBUG MODE
SELECT a.forum_id, a.auth_read FROM forum_forums a
Line : 125
File : /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/auth.php
Ilyet miért ír ki?A forum írta:Failed obtaining forum access control lists
DEBUG MODE
SELECT a.forum_id, a.auth_read FROM forum_forums a
Line : 125
File : /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/auth.php
Öhm.. Kedves Rhynn és Z. Iván!bazsa007 írta:olyat is tudnék amivel a főoldalra lehetne egy boxba kiírni az aktuális meccs után, a statisztikákat(eredmény,góllövők,labdabirtoklás...stb). csak a lényeget közölné, mert utána másnap meg jön a komplett cikk is.
szívesen megcsinálom.
Végülis nem hülyeség.. Csak meg kell beszélni.bazsa007 írta:na! csináltam egy php scriptet amivel gyorsan lehet közölni a fórumban az éppen véget ért meccs adatait.
Készítek egyet!
Csak kitöltöd az adatokat, utána az elküld gomb és elkészül a hozzászólás a megfelelő BBCode-dal, azt pedig kimásolod és beilleszted a hozzászólásodba! Próbáld ki!
php és az oldal része lenne!bazsa007 írta:Mármint lenne egy nem fórumos változat is? Azt meg lehetne tudni hogy miben készül(php,perl...stb)?Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...
Csak úgy kiváncsiságból érdekel.
Mármint lenne egy nem fórumos változat is? Azt meg lehetne tudni hogy miben készül(php,perl...stb)?Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...
Én is ezt vallom!Rapika írta:Ha eddig vártunk,akkor ez a 2(?) hét már semmi!Enrique írta:Nagyon valószínű?Z. Iván írta: Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...
De ez most valóban NAGYON VALÓSZÍNŰAz sztem 1-2 hét és kész is!!
![]()
Ha eddig vártunk,akkor ez a 2(?) hét már semmi!Enrique írta:Nagyon valószínű?Z. Iván írta:Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...Enrique írta: Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz!
De ez most valóban NAGYON VALÓSZÍNŰAz sztem 1-2 hét és kész is!!
![]()
Nagyon valószínű?Z. Iván írta:Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...Enrique írta:Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz!Z. Iván írta: A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...
De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag
De ez most valóban NAGYON VALÓSZÍNŰ
Sajnos én is így vagyok ezzel már mint ti, de nem tudok mit csinálni...Enrique írta:Ajaj... Szal 1 hónapon belül biztos lesz!Z. Iván írta:A tippjátékra már valóban nem kell sokat várni, de sajnos itt fogjuk elindítani a fórumban, mert az nem tudni mikor készülne el...Charlie írta: Napokon belül beindul....Már nem kell sokat várni![]()
C.
De a csere-bere, az élő közvetítő, a kinti regisztráció, és némi színesítés az oldalon a hétvégére várható.
Most már valóban állítólag