Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már megint ő a legjobb.Amúgy megint száanalomgyengék vagyunk...HAnonymus írta:Valdes csinált egy tizenegyest aztán kifogta...
Akkor jól értelmeztem a bet.com-on. Innen már csak könnyebb lehet, bár helyzetünk még nem volt, és ebben a felállásban nehéz is lesz kialakítani.HAnonymus írta:Valdes csinált egy tizenegyest aztán kifogta...
Najó,csak holnap korán kelek de akkor már énis inkább TV-n nézem.ozsimiki írta:Los! Hát nem akarsz izgúlni??? 5perc és kezdünk a Sporttvén isLos Banditos írta:Eddig hogy állunk?Vannak helyzeteink?
Los! Hát nem akarsz izgúlni??? 5perc és kezdünk a Sporttvén isLos Banditos írta:Eddig hogy állunk?Vannak helyzeteink?
Ez most csak edzésserű játék lesz, de mivel a bajnokság befejezése óta nincs normális edzésünk. mennem kell, mert nemsokára zár a csarnok (nyári szünet lesz), és akkor nem fogok jeget látni jó ideig...ozsimiki írta:Így már érthető![]()
Off: kivel játszotok? aztán Gólókat szállítsdd![]()
Lehet nem is off,hisz az is meccs lessz,ez meg élő közvetítések...nah befejeztem
Így már érthetőantiimperialista írta:Igen, csak 9-re megyek hokizni, így negyedkor kb. el kell indulnom. Ezért kb. félótát látnék belőle. Így megnézem a első félidőt legalább. A többit meg videóról...ozsimiki írta:Anti! Szerintem max 40percet kellene várnod,és utána egyből elkezdenék adni csúsztatva...de addig én is lépek innen,mert vki lehet beteszi pillanatnyi eredményt
cctv 5Rumig írta:Melyik adón nézed, mert eddig amiket megnéztem, azok is a Fa-t adják.antiimperialista írta:sopcast
Hallgathatom a kínai gagyit...