Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, csak 9-re megyek hokizni, így negyedkor kb. el kell indulnom. Ezért kb. félótát látnék belőle. Így megnézem a első félidőt legalább. A többit meg videóról...ozsimiki írta:Anti! Szerintem max 40percet kellene várnod,és utána egyből elkezdenék adni csúsztatva...de addig én is lépek innen,mert vki lehet beteszi pillanatnyi eredményt
Melyik adón nézed, mert eddig amiket megnéztem, azok is a Fa-t adják.antiimperialista írta:sopcast
Hallgathatom a kínai gagyit...
Anti! Szerintem max 40percet kellene várnod,és utána egyből elkezdenék adni csúsztatva...de addig én is lépek innen,mert vki lehet beteszi pillanatnyi eredménytantiimperialista írta:sopcast
Hallgathatom a kínai gagyit...
Természetesen ha a Mi meccsünk és aközött kell választani,akkor nem érdekelGame90 írta:Ez sem a legjobb hírLos Banditos írta: Leadják az egészet,csak csúsztatva.![]()
Érdekel egyáltalán valakit az FA-kupa meccs?
Ez sem a legjobb hírLos Banditos írta: Leadják az egészet,csak csúsztatva.![]()
Leadják az egészet,csak csúsztatva.Game90 írta:Blackburn miért nem lőtt még 1 góltBarca-meccsből akkor már csak a 2. félidőt adják
Kb ezt is vártamLos Banditos írta:Valdés-Zambrotta-Puyol-Thuram-Gio-Deco-Márquez-Iniesta-Giuly-Eto'o-Messi a hivatalos kezdőnk.![]()