Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szépek Bálint!Sharkinho írta:Vito írta:ezt nézzétek! gyönyörű...
Ezeket én csináltam. Mondjuk nem is olyan szépek, mint amiket belinkeltél.
33 halott!Game90 írta:Huszonketten meghaltak, köztük az ámokfutó fegyveres isLos Banditos írta:Kiváncsi vagyok mi lesz a büntetése.
Egyrészt,ahogy Game is írta,meghalt..Los Banditos írta:Kiváncsi vagyok mi lesz a büntetése.
Én az ilyen halálbüntetéstől eltekintenék, inkább valahogy jól megkínozni Jigsaw módra.Abból talán tanulnának az emberek...
Huszonketten meghaltak, köztük az ámokfutó fegyveres isLos Banditos írta:Kiváncsi vagyok mi lesz a büntetése.
Beteg állat.
http://index.hu/politika/belfold/budapest/bkvblicc8382/...azaz BKV-benzinkút hálózat létesülne. A legfurcsább része a bevétel-növelési elképzelésnek a BKV-ajándéktárgyak gyártása és értékesítése.
Vito írta:ezt nézzétek! gyönyörű...
Tényleg azVito írta:ezt nézzétek! gyönyörű...
4. 'ásnál szivesen lennék disznóVito írta:4. Egy disznó orgazmusa átlagosan 30 percig tart. (a kis szemét!)
8. Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nõstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét. (rohadt kis dögök)
15. A jegesmedvék balkezesek. (na ezt meg hogy agyalták ki - adtak neki egy cerkát, hogy "rajzoljál egy fókát" - na mindegy, éljen a tudomány!)
4.Vito írta:
4. Egy disznó orgazmusa átlagosan 30 percig tart. (a kis szemét!)
8. Az imádkozó sáska hímje nem tud közösülni amíg a feje a teste részét képezi, a nõstény azzal indítja meg a párzási aktust, hogy letépi a hím fejét. (rohadt kis dögök)
13. Egy strucc szeme nagyobb az agyánál. (ismerek ilyen embereket is)
A szöveget másoltam bebarca99 írta:Gázpisztollya.![]()