Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A Iuliano a juvéből jött. Csak emléxel rá. Jó játékos volt anno.Rapika írta:Talán már 3-1...solari,asszem...Enrique írta:Tökmind1, mert egyértelmű volt a kiállítás után h rúgnak még.Rapika írta: Ja és mellesleg 11esből szerzett vezetést a madrid!
Hüle vagy Iuliano.![]()
Ki az a Iuliano?
a spori az Arturo Dauden Ibanez!
Iuliano a juvés gyerek....Rapika írta:Talán már 3-1...solari,asszem...Enrique írta:Tökmind1, mert egyértelmű volt a kiállítás után h rúgnak még.Rapika írta: Ja és mellesleg 11esből szerzett vezetést a madrid!
Hüle vagy Iuliano.![]()
Ki az a Iuliano?
a spori az Arturo Dauden Ibañez!
Talán már 3-1...solari,asszem...Enrique írta:Tökmind1, mert egyértelmű volt a kiállítás után h rúgnak még.Rapika írta:Ja és mellesleg 11esből szerzett vezetést a madrid!Rapika írta:2-1 a realnak,2 percel a vége előtt...![]()
a bíró biztos,h megint a realnak fúj!
64 perc óta emberelőnyben játszik a real...![]()
így könnyű nyerni!
Hüle vagy Iuliano.
Tökmind1, mert egyértelmű volt a kiállítás után h rúgnak még.Rapika írta:Ja és mellesleg 11esből szerzett vezetést a madrid!Rapika írta:2-1 a realnak,2 percel a vége előtt...![]()
így könnyű nyerni!
Ja és mellesleg 11esből szerzett vezetést a madrid!Rapika írta:2-1 a realnak,2 percel a vége előtt...![]()
így könnyű nyerni!
Sztem lehet azt mondani,hogy ők vannak a legjobb formában a bajnokságban!Bodi írta:A Villareal óriási formában van,mi is rosszkor kaptuk ki őket,ezekben a hetekben a MAdridot is legyaláznák szerintem.
Az más kérdés,hogy ha egy őszi Barca-val találkoztak volna 2 hete,akkor valószínűleg nem nyertek volna.
A Valenciat is elég rendesen kitömték...
Grege írta:Rapika, hol közvetítették angolul?
Villarreal-Valencia 71' PENALTY VALENCIA! A corner came in from the left and Pena punished for a push at the back post on Mista.Grege írta:Riquelme mesterhármassal 3:1-re kikapott a Valencia...
A meccsen 3 tizenegyes volt...., de én nem láttam semmiféle kivédett tizenegyesről infót
![]()
![]()
as.com-on és a livescore-on is csak 1-0 a Valencia meccsGrege írta:Villareal nagy lendületet vett az ellenünk aratott győzelemmel, most éppen a Valenciát kezdik alázni, 25. percben már 2:0...
Kár, h Real a Mallorca ellen játszik, nincs sok sansz a 10 pontra:(.