Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nincs is meg a meccs, meg nem is érdekel annyiralionelmessi19 írta:Hát igazából inkább csak mást figyelünk, sztem ha megnézed a meccset mégegyszer (lehet én is megfogom..)
Hát igazából inkább csak mást figyelünk, sztem ha megnézed a meccset mégegyszer (lehet én is megfogom..) akkor láthatod, h mért is alakított olyan könnyen ki sok helyzetet a Getafe... Nem csak a közvetlen gól előtti hibákra gondoltam, amikor Oleguert neveztem meg, mint az egyik fő kolompos....Game90 írta:Jó, akkor máshogy gondolkodunklionelmessi19 írta:Sztem a második az egyetlen, ahol nem hibás.
A többinék mindig vki más fogta az ő emberét is, mert ő lemaradt, vagy átmentek rajta.De mindegy
Jó, akkor máshogy gondolkodunklionelmessi19 írta:Sztem a második az egyetlen, ahol nem hibás.
A többinék mindig vki más fogta az ő emberét is, mert ő lemaradt, vagy átmentek rajta.
Most néztem meg az összefoglalót, de nem sokat tudtam kivenni belőlelionelmessi19 írta:De ha visszanézed! .... nekem még friss az élmény, és mivel tudtam h mi lesz, figyeltem, nézd Oleguer közvetett hozzájárulását, szinte mindegyik gólban felfedezhető...
De ha visszanézed! .... nekem még friss az élmény, és mivel tudtam h mi lesz, figyeltem, nézd Oleguer közvetett hozzájárulását, szinte mindegyik gólban felfedezhető...Game90 írta:A gólokban közvetlenül nem volt benne. A 4.-ről nem tudok nyilatkozni, azt pont nem láttam. Gio/Syl jobb lenne nála.lionelmessi19 írta:Na jó, őt sem teszem többet a kezdőmbe...
elmehet a 3,14...ába ezzel a teljesítménnyel.
A gólokban közvetlenül nem volt benne. A 4.-ről nem tudok nyilatkozni, azt pont nem láttam. Gio/Syl jobb lenne nála.lionelmessi19 írta:Na jó, őt sem teszem többet a kezdőmbe...
Igazából mindig próbálok okoskodni, h a sok [auto_cenzúra] védőnkből ki a jobb, és kb. mindig másra jutok, mostanság ő volt az ügyeletes, de asszem utsó lapját játszotta el ezzel.grecki írta:Látod, nem hiába "kötöttem" beléd...lionelmessi19 írta:Na jó, őt sem teszem többet a kezdőmbe...
Oleguer katalánGame90 írta:Oleguer osztályzata 3Csak Eto'o kapott 2-est
Oleguert pedig Ezquerro tarolja le, akit Rijkaard ezért a megmozdulásért kidob a csapatból.madmax87 írta:"Oleguer lerúgta Giulyt"
Hát ha mindig ennyit játszik,és többieknek mellette így megy,akkor nem lesz gond ezután sem...grecki írta:Rijkaard azért most sem bírta ki, hogy ne cserélje be...
Egy gólt se kapnánk,és csak úgy jönnének az aranylabdák!Los Banditos írta:Szerintem ezt ironikusan írta főleg a mai teljesítménye után.Milyen jó lenne egy Cannavaro-Oleguer védőpáros nekünk.
![]()
![]()
úgyvanLos Banditos írta:Szerintem ezt ironikusan írta főleg a mai teljesítménye után.Milyen jó lenne egy Cannavaro-Oleguer védőpáros nekünk.
![]()
![]()