Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én sem vennék ilyet, de ha ingyéén adják akkor persze h elfogadnám. sztem azért annyira nem okádékZsolti írta:sztem nagyon undorító ez a cipő!![]()
Emlékszem egyszer valami hasonló volt Vierinek is,amikor még az interben tolta..csak az Diadora volt,meg kicsit zöldesebb sárga...na az volt még egy hasonló remekmű..
köszLos Banditos írta:http://www.clubatleticodemadrid.com/es/ ... p?id=19269el fuero írta:Nem tudna vki egy képet belinkelni a stoplisáról? A csapatból elég sok mindenkinek ugyanolyan sárga cipője van pl. Zambi, Ini, Puyol.....
http://www.clubatleticodemadrid.com/es/ ... p?id=19269el fuero írta:Nem tudna vki egy képet belinkelni a stoplisáról? A csapatból elég sok mindenkinek ugyanolyan sárga cipője van pl. Zambi, Ini, Puyol.....
Nem vagy maximalista szerintemVito írta:én kiemelt figyelemmel követem őt a meccseken. lehet, hogy inkáb a lomha a jó szó. vagy csak Alves, Syl, Cole típusú játékosok sebessége a mérce nálam, akik viszont más felépítésűek.
mindegy, lehet, hogy csak túl maximalista vagyok, de én tényleg így látom.
viszont, ha nem tudják úgy befűzni, hogy loholnia kelljen a támadója után, akkor nincs gond.
Ez érdekes felvetés...Én nem látom őt olyan lassúnakVito írta:
ami Zambinál nagyon szembetűnő, az a gyorsasága. illetve lassúsága -néha úgy mozog, mintha páncélmellény lenne rajta. ezen nyáron mindenféleképpen javítani kellene.
Tegnap megint a jobb oldalon nyomta, nem az az ő igazi helye.visca el barca írta:hátgyerekek én nem tudom mi van zambrottaval....
szinte allandaon jatszik, de vhogy mégsem az igazi...
pedig már elég sok ideje volt beilleszkedni...
sztem az sem lehet mentseg hogy hol itt hol ott jatszik... az elso félidoben mindig beindul mint lucio szokott (:D), jok a beadasai is, a masodik félidore viszont mindig eltunik...
Persze!ozsimiki írta:Lio!
Gondolom vágod,hogy csak off lett volna szívem szerint az a hszés hát ez az Onból ki is derűlt rendesen
Ilyenekkel minek kell a szervert terhelni...ozsimiki írta:Persze elfajúlni nem lenne jó,ha elfajúlna,és Barca talin meg fogadásokat kellene kötni,hogy Lio felszakadt szemöldökkel vajon elbír e a vérző orrú greckivel![]()
![]()
szóval csak lazúljatok
![]()
On:
Láttam egyik nap új képeket Zambi feleségéről,képzeljétek még mindig akkora neki![]()
![]()