Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szivemböl beszéltél!!!grecki írta:Giuly megvédte Rijkaardot, hogy csak a munkáját végzik... Ki hitte volna, hogy nem fogja azért kritizálni, mert nulla teljesítménye mellett állandóan a kezdőben találja magát. Nem is értem...![]()
olvastad már oleguer topicját???Rita írta:Nekem szimptaikus Gyula!Tudom h nem ez számít és nekem se kell a csapatba de akkor is tök rossz h az ő topicjában csupa szidó dolgokat írunk.Pedig ha csak negatív tulajdonsága lenne a fociban akkor még Frank se lenne olyan hülye h beállítsa!És akik meg meccsről meccsre hozzák a jó formát azoknak meg üres a topicjuk!Oda nem ír szinte senki..
Tehát nincs igazság a Földön még Gyulánál és Zambinál sem,de a jól játszóknál sem (akiket inkább nem sorolnék fel,úgyis leszólna érte vki).
Légyen szíves most 1-2 emberke próbáljon meg valami pozitív tulajdonságát is leírni ide Gyulának.....![]()
![]()
-Magassága miatt nagyon jól fejel,Rita írta:Nekem szimptaikus Gyula!Tudom h nem ez számít és nekem se kell a csapatba de akkor is tök rossz h az ő topicjában csupa szidó dolgokat írunk.Pedig ha csak negatív tulajdonsága lenne a fociban akkor még Frank se lenne olyan hülye h beállítsa!És akik meg meccsről meccsre hozzák a jó formát azoknak meg üres a topicjuk!Oda nem ír szinte senki..
Tehát nincs igazság a Földön még Gyulánál és Zambinál sem,de a jól játszóknál sem (akiket inkább nem sorolnék fel,úgyis leszólna érte vki).
Légyen szíves most 1-2 emberke próbáljon meg valami pozitív tulajdonságát is leírni ide Gyulának.....![]()
![]()
tényleg szép góllionelmessi19 írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 00463.html
Bal oldalon, sajnos csak kicsiben...
A végén még igazam lesszlionelmessi19 írta:Na az nálam isgrecki írta:Nálam az lenne a jéghegy csúcsa, ha Saviolát elküldenék, de Giuly-t nem...![]()
Akkor valami tényleg nincs rendben a fejekben...
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 00463.htmlRumig írta:Én nem találomLos Banditos írta:Az FCBarcelona.com-on van egykis összefoglaló a tegnapi nyílt edzésről.
Nem kis gólt vágott Giuly![]()
hol van?
Én nem találomLos Banditos írta:Az FCBarcelona.com-on van egykis összefoglaló a tegnapi nyílt edzésről.
Na az nálam isgrecki írta:Nálam az lenne a jéghegy csúcsa, ha Saviolát elküldenék, de Giuly-t nem...
Ha ilyen gólt vágna bajnokin, az szép kis búcsú lenne. Örülnék neki nagyonLos Banditos írta:Az FCBarcelona.com-on van egykis összefoglaló a tegnapi nyílt edzésről.