Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. nem igaz, ugyanis mindet láttam, emlékeim szerint, max. felvételről...grecki írta:Ne haragudj, de akkor te idén kívül nem sok Barca meccset láttál...
A középpályás védekezés=letámadás, az ellenfél 16-osánál labdaszerzés. Erről beszélek.
Szerintem inkább neked kellene egy szemüveget felvenned, és nem nekem a szemellenzőt levennem.
Nincs kedvem egy olyan suhanccal vitába szállni, akinek köze sincs a dolgokhoz.
Ez így már igaz. Csúcsrajáratott védelmünk volt. Persze több helyen látszott, h nem a világ legjobb képességű védőiből áll, de jók voltak.Zozzy 5 írta:LionelMessi 19!
Azt nem mondanám hogy a védekezésünk volt az erősségünk viszont a mostanival össze se lehetett hasonlítani. Puyol-Marquez csúcsforma, a szélsők is pompások voltak és volt szűrőjátékunk Edmilsonnal.
Akkor ne tedd. Én nem fogom megtenni, nem teszek különbséget egy fórumozóval sem, ha ír akkor reagálok ...grecki írta:Ne haragudj, de akkor te idén kívül nem sok Barca meccset láttál...
A középpályás védekezés=letámadás, az ellenfél 16-osánál labdaszerzés. Erről beszélek.
Szerintem inkább neked kellene egy szemüveget felvenned, és nem nekem a szemellenzőt levennem.
Nincs kedvem egy olyan suhanccal vitába szállni, akinek köze sincs a dolgokhoz.
Én nemRumig írta:Grecki, igazad van, csak azt írtad, h a legnagyobb fegyverünk! Lio ebbe kötött bele! Elbeszéltek egymás mellett
A mennyiség néha nem egyenlő a minőséggel, ezért is adtuk el. Van Bommel a bajnokságban 24 meccsen lépett pályára.lionelmessi19 írta:Egyébként Van Bommel volt a 3. kp legtöbbször tavaly, és ő jobban besegített s többet futott hátra.
Igazad van. Sajnos. Azért sajnos, mert én nagyon kedvelem Frank-et, de idén tényleg sokszor érezni, hogy nem az ő kezében futnak össze a szálak, mintha nem tudná igazán, mit kell tennie.grecki írta:Akkor segítek egy kicsit. Miért van az, hogy egészen véletlenül Henk távozásáig a középpályás védekezésünk, a letámadásunk volt a legnagyobb fegyverünk? Akkor egészen véletlenül futottak a játékosok, hajtottak. Ez valahogy idén derogál a játékosoknak. És igazad van, biztos azért, mert már lusták, fáradtak.lionelmessi19 írta: Már nem látsz a szemellenzőtől...szerinted ez csak az edzők hibája?![]()
Nem gondolod, hogy akkor az a mamlasz a pálya szélről üvöltözne a fiúkkal, hogy mit képzelnek magukról? Nem, ő inkább ül, fancsali pofát vág és bámul, mint borjú az újkapura. Mintha minden rendben lenne. Ezexerint ő elégedett a játékosok hozzáállásával, kitartásával.
Így kedves LM19, igen, szerintem igenis az edzők feladata, kötelessége lenne.
Kiemeltem az én mondandómból a lényeget. Már megint azt hiszed, csak az a lényeg, h ellent mondjak neked. Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem csak az edzőn múlik ez a dolog, és azt sem teheti meg az edző, h aki nem hajlandó hajtani, azt nem rakja be. Túl sok sérült volt ehhez idén...grecki írta:Akkor segítek egy kicsit. Miért van az, hogy egészen véletlenül Henk távozásáig a középpályás védekezésünk, a letámadásunk volt a legnagyobb fegyverünk? Akkor egészen véletlenül futottak a játékosok, hajtottak. Ez valahogy idén derogál a játékosoknak. És igazad van, biztos azért, mert már lusták, fáradtak.lionelmessi19 írta: Már nem látsz a szemellenzőtől...szerinted ez csak az edzők hibája?![]()
Nem gondolod, hogy akkor az a mamlasz a pálya szélről üvöltözne a fiúkkal, hogy mit képzelnek magukról? Nem, ő inkább ül, fancsali pofát vág és bámul, mint borjú az újkapura. Mintha minden rendben lenne. Ezexerint ő elégedett a játékosok hozzáállásával, kitartásával.
Így kedves LM19, igen, szerintem igenis az edzők feladata, kötelessége lenne.
Akkor segítek egy kicsit. Miért van az, hogy egészen véletlenül Henk távozásáig a középpályás védekezésünk, a letámadásunk volt a legnagyobb fegyverünk? Akkor egészen véletlenül futottak a játékosok, hajtottak. Ez valahogy idén derogál a játékosoknak. És igazad van, biztos azért, mert már lusták, fáradtak.lionelmessi19 írta: Már nem látsz a szemellenzőtől...szerinted ez csak az edzők hibája?
+ Deco, Edmilson, Gio...grecki írta:Kösz Franky és Johnny...Game90 írta:Mindenben igaza van Zambrottának, de főleg ebben a mondatban„az utóbbi mérkőzéseken hiányzott belőlünk a megfelelő agresszív mentalitás."
Már nem látsz a szemellenzőtől...szerinted ez csak az edzők hibája?grecki írta:Szerintem inkább egész évben. Kösz Franky és Johnny...Game90 írta:Mindenben igaza van Zambrottának, de főleg ebben a mondatban„az utóbbi mérkőzéseken hiányzott belőlünk a megfelelő agresszív mentalitás."
Szerintem inkább egész évben. Kösz Franky és Johnny...Game90 írta:Mindenben igaza van Zambrottának, de főleg ebben a mondatban„az utóbbi mérkőzéseken hiányzott belőlünk a megfelelő agresszív mentalitás."
Proféta szól belőle,hidd elLos Banditos írta:Reeméljük nem beszél zöldségeket az olasz barátunk.Fő az optimizmus!
Hajrá Lucus!
abból is voltak páranLG írta:Én arra emlékxem h őt választottál meg a legjobb igazolásnaklionel19 írta:Emlékeztek még az év szavazására?voltak egy páran akik őt jelölték a legrosszabb igazolásra..
Én megértem hogy vmi szaftosat akarnak írni de azért ez már elég durcaEvilgrim írta:Következő cikk:
Puyol a Real Madridban folytattja!
Carles Puyol megunta a Barcát azért választja inkább a királyi gárdát,"Már nagyon unom ezt a helyet,Madridban ott van legkedvesebb barátom Guti!"nyilatkozott lapunknak a katalán vedő.
Én arra emlékxem h őt választottál meg a legjobb igazolásnaklionel19 írta:Emlékeztek még az év szavazására?voltak egy páran akik őt jelölték a legrosszabb igazolásra..