Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
félreértettél.varga tamás írta:Kedves Vito!
Nem értem milyen bizalomról beszélsz? Vagy oleguer barátunknak mennyi időt kell adni a bizalom elnyerésére: 5 év, 10 netán ezer? Manapság a munka világában 3 hónap alatt megállapítják vcalakiről, h alkalmas-e arra munkára, amire szerződtetni akarják, vagy nem. Oleguer az elmúlt 3-4 év alatt bizonyíthatott volna, nem tette. Ettől kezdve nincs miről beszélni, pláne nem bizalomról, meg további bízonyítási lehetőségről. Szerintem.
Sztem a hozzáállásával nincsen gond, mert ő megteszi azt, amire képes (télleg nem sokra képes). Hozzáállást nézve a csapatban sokan vannak rosszabbak. és azt honnan veszed, hogy állandóan a katalánságával elfoglalva? Netán ennyire személyesen ismered?varga tamás írta: lionel 19: nekem elsősorban a hozzáállásával és a focitudás legteljesebb hiányával van elsősorban gondom. És a túlzott nacionalizmusa is zavar, mert lassan ez nála fontosabb, mint a labdarúgás. Én is szeretem a hazámat, de naponta százszor nem mondom el, hogy mekkora magyar vagyok, meg hú...
Utóbbi időben Márquez és Edmilson is [auto_cenzúra], fórumon is sokan szídják őket, amikor játszanak. Szal nem biztos, h sokkal jobb lenne, de valóban eleve a 3 védős felállás hülyeség.Subinho írta:nagyon nagy tévedésben vagy, mert ha 3 védő, akkor az legyen inkább thuram-puyol-marquez és edmilson a vkp, mint oleguer a pálya bármely részén!!! ha ő játszik általában az ellenfél az ő oldalán viszi a támadások nagy részét és szegény puyolék meg kapkodhatnak... sztem eleve nagy hülyeség ez a 3 védős rendszer!!!
De a honlap nem Frank kis agyszüleményeRonaldinho #10 írta:ehhhh![]()
hogy miköze?Frank kis kedvence az oli bazz...
Így lenne helyes:Ronaldinho #10 írta:1. Katalán.
2. Nézd, h mióta van a Barcában.
3. Frank....
Neki mi köze van hozzá,hogy ebben a topicban szerepelRonaldinho #10 írta:Mer:Csoppy írta:Apropó... A Barca sztárokba hogy került be Oleguer?
1. Katalán.
2. Nézd, h mióta van a Barcában.
3. Frank....
Mer:Csoppy írta:Apropó... A Barca sztárokba hogy került be Oleguer?
Pardon... Azt hiszem tévedtél... 3 világbajnok jobbhátvédünk van... Zambrotta, Belletti és Thuram:DMert azért az abnormális dolog, hogy van két világbajnok jobbhátvédünk, az egyik efelett győzelmet jelentő gólt lőtt a BL-döntőn, és nem ők számítanak elsőszámú játékosnak a posztjukon, hanem ez a sokadrangú tucatfutballista.
lionel 19: nekem elsősorban a hozzáállásával és a focitudás legteljesebb hiányával van elsősorban gondom. És a túlzott nacionalizmusa is zavar, mert lassan ez nála fontosabb, mint a labdarúgás. Én is szeretem a hazámat, de naponta százszor nem mondom el, hogy mekkora magyar vagyok, meg hú... Sajnos a pályán kívüli dolgok jobban izgatják, mint az hogy hétről-hétre gyatra teljesítményt nyújt, és veszélyezeteti a világbajnok jobbhátvéd klubbeli helyzetét. Mert azért az abnormális dolog, hogy van két világbajnok jobbhátvédünk, az egyik efelett győzelmet jelentő gólt lőtt a BL-döntőn, és nem ők számítanak elsőszámú játékosnak a posztjukon, hanem ez a sokadrangú tucatfutballista. Ennyi.lionel19 írta:itt aki elfogult az te vagy, a játék alapján gyenge de te nem az alapján itéled meg.. minden irományodban Renommal kapcoslatban benne van a nacionalista szó, sztem neked ezzel van gondodvarga tamás írta:...ami miatt elégedettnek kellene lennünk oli teljesítményével, akkor én leszek a nacionalista elsőszámú rajongója. ...Akinek tetszik oleguer teljesítménye, az vagy nagyon elfogult...
itt aki elfogult az te vagy, a játék alapján gyenge de te nem az alapján itéled meg.. minden irományodban Renommal kapcoslatban benne van a nacionalista szó, sztem neked ezzel van gondodvarga tamás írta:...ami miatt elégedettnek kellene lennünk oli teljesítményével, akkor én leszek a nacionalista elsőszámú rajongója. ...Akinek tetszik oleguer teljesítménye, az vagy nagyon elfogult...
Tudod Slither, ha Te találsz oleguerre dícsérő szavakat, vagy van legalább egy okod, ami miatt elégedettnek kellene lennünk oli teljesítményével, akkor én leszek a nacionalista elsőszámú rajongója. Persze, ne azzal gyere, h tavaly a milan elleni odavágón jobb, volt mint a sokéves átlaga, mert az egyetlen, és amint érzékeljük, azóta megismételhetetlen esete volt. Az anti-oleguer-ség pedig nem divat, hanem a látottak alapján fellépő - amúgy teljesen jogos - szurkolói megnyilvánulás. Akinek tetszik oleguer teljesítménye, az vagy nagyon elfogult, vagy nincs tisztában egy labdarúgó feladataival, és a vele szemben támasztott követelményekkel. Ilyen teljesítménnyel Vépen seggbe billentenék minden alkalommal.Slither írta:Tudod, piszkálodni könnyebb, mint dicsérő szavakat találni.Zozzy 5 írta:Nekem elég furcsa, hogy a Barca sztárok topicon belül állandóan Olegeur neve van legfelül. Azt még megértem valamilyen szinten, hogy meccsek után amiken valóban egy trágya volt mindenki őt kritizálja, viszont 2 meccs között amikor semmit nem csinál akkor is mindenki őt piszkálja, hogy nehogy legyen már egy nap amikor nem írtunk semmi rosszat róla.
Én ezt nem értem...Meg amúgy is az "antioleguerség" most a divat a fórúmon. Aztán meg valahogy ki kell adni a mindennapi gőzt.
![]()