Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én csak az EuroBarcát,Elmundo-t olvasom.. :roll:Tényleg elszaparodtak az ilyen szenylapok..ozsimiki írta:Egyre több ilyen színvonalú netes újság van! Bulvársport,samsungsport,stb... aki röhögni akar nyugodtan nézegesse,csak van pár kevésbé képben lévő emberke,aki ezeknek mindig bedőlna őket sajnálom
Két munkahelyem van a NSO,no meg Samsungsport!el fuero írta:Netán nem a samsungsportsnál dolgozol?Evilgrim írta:Következő cikk:
Puyol a Real Madridban folytattja!
Carles Puyol megunta a Barcát azért választja inkább a királyi gárdát,"Már nagyon unom ezt a helyet,Madridban ott van legkedvesebb barátom Guti!"nyilatkozott lapunknak a katalán vedő.![]()
![]()
Netán nem a samsungsportsnál dolgozol?Evilgrim írta:Következő cikk:
Puyol a Real Madridban folytattja!
Carles Puyol megunta a Barcát azért választja inkább a királyi gárdát,"Már nagyon unom ezt a helyet,Madridban ott van legkedvesebb barátom Guti!"nyilatkozott lapunknak a katalán vedő.
Ez röhej. Nem is értem, Samsung sport mióta van? Vagy honnan vesznek ilyesmit? Létezik , hogy ebből élne valaki, h egész nap ül, és [auto_cenzúra] találgat ki? áááááSzakacs írta:Ezen sirjak vagy nevessek![]()
http://samsungsport.hu/hir.php?id=22383 Komolyan ennyire huje egy szerkeztoseg nem tudom hogy hogy lehet
Sokat szidtuk,de bíztam benne,hogy magára talál ahogy megszokja a csapatot,és minden mást,és így is lettlionel19 írta:Emlékeztek még az év szavazására?voltak egy páran akik őt jelölték a legrosszabb igazolásra..
AC minchia Milanel fuero írta: Várom a tippeket az új klub nevére
Már elegem van az ilyen hírekbőlgrecki írta:Gianlucát összehozták a Milánnal