Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
erről a Wéberről beszélsz Te is? -akinek a kedvence a ferkában ül?ozsimiki írta:Előszőr is Jó reggelt mindenkinek![]()
![]()
Másodszor,most beszélt Wéber a padlólemezekről,és megmondta a frankót,remélem minden Ferrari ellenes hallotta![]()
![]()
Kicsit talán Ő jobban vágja a témát,mint Mi... ennyit a csalásról
![]()
Nemsokára kezdődik,a Mercik reggel már jobbak voltak vmivel,de abból még sok következtetést nem kell levonni,mindenesetre szntem nem lesz sétagalopp! Motor bírja ki,és akkor első négyben tuti ott vagyunkmindkét kocsival!
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI![]()
egyébként mit mondott? én nem hallottam, de hidd el, hogy ez nem "hozzáértés" kérdése. akkor ezek szerint Ron Dennis sem ért hozzá, ha fel merte a ferrarit jelenteni.Wéber Gábor mondta, nem írta:Na most aztán jól belekérdeztél mindenbe. Kezdjük a Räikkönen-Massa összehasonlítással. Nem vagyok Räikkönen drukker, de Massának nem sok jót jósolok jövõre. Lehet, hogy övé a csapat szíve, de Kimi be fogja darálni. Csúnyán. Pont, mint a Senna-Berger korszakban, amikor Ayrton hazautazott két hónapot pihenni, majd az évadkezdés elõtt néhány héttel megérkezett, és egybõl porrá zúzta az egész télen tesztelõ Bergert. Azzal minden évben el is dõlt az erõsorrend, mielõtt Gerhard nagyon beleélte volna magát a favorit szerepébe. Valahogy így látom Massát is - addig örüljön, amíg 2006-ot mutat a naptár. -Wéber Gábor
Inkább neki kell megfogni Massátbarca99 írta:
Ferrari egész jó, Alonso-t vhogy meg kell fogni. Az lesz még vicces, ha holnap esik.![]()
Hondák...