Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a Getafe elleni két meccsen Jorquera fog védeni. Ha meg bejutunk a döntőbe, akkor sztem VV fog kezdeni.Los Banditos írta:Szerintem azért Jorquera fog védeni de nem nagyon rülök neki.![]()
A kupában végig Ő fog védeni,Valdes meg csak sérülés esetén,már óriási hagyományai vannak enneklionelmessi19 írta:Ez nekem is feltűnt! Nem tudom miért, de nagyon veszélyesen helyezkedik sokszor.Los Banditos írta:Engem viszont nagyon zavar hogy állandóan kint áll az ötösön kivűl.![]()
Jobban örülnék, ha Valdes védene. De nem fog.
Ez nekem is feltűnt! Nem tudom miért, de nagyon veszélyesen helyezkedik sokszor.Los Banditos írta:Engem viszont nagyon zavar hogy állandóan kint áll az ötösön kivűl.![]()
Jorquera miatt én egyáltalán nem aggódok... Szerintem Európa egyik legjobb második számú kapusa.Los Banditos írta:Szerintem tovább fogunk menni.
Inkább az izgat engem hogy Jorquera vagy Valdés fog játszani?Úgy lenne fer hogy Albert kezdjen de itt már elég nagy a tét.
Szerintem azért Jorquera fog védeni de nem nagyon rülök neki.![]()
Köszönöm!Enrique írta:http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6043lionelmessi19 írta:Mikor is lesz?
Április 18 az első meccs.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6043lionelmessi19 írta:Mikor is lesz?
Hát gondolom nem azt ígérték neki,hogy padozni fog egy csomótVictorValdes19 írta:amugy owen is azért ment el a poolból a margitba hogy bl-t akar nyerni és abban az évbe a pool nyerte meg
szííííííívvááásssVictorValdes19 írta:amugy owen is azért ment el a poolból a margitba hogy bl-t akar nyerni és abban az évbe a pool nyerte meg
Nem is a végső cuccra értettemGame90 írta:Vieira csak akkor verhette volna a fejét a falba, ha az Arsenal meg is nyeriozsimiki írta:Vieiraelmegyek Arsenalból mert Bl-t akarok nyerni..többit ismerjük,hogy ki verte ki a Juvet,és milyen simán..
![]()
De hát nem nyerte meg, mert ha jól emlékszek valami Barcelona jobb volt
![]()
Vieira csak akkor verhette volna a fejét a falba, ha az Arsenal meg is nyeriozsimiki írta:Vieiraelmegyek Arsenalból mert Bl-t akarok nyerni..többit ismerjük,hogy ki verte ki a Juvet,és milyen simán..
![]()
Megesikgrecki írta:Nem tudja senki, de a Sevilla sokkal jobb csapat, mint a Deportivo...jelenleg!XaviMessifan írta:és honnan tudjátok h nem a depor fog a dontobe jutni?
Caparros mennyire verheti a fejét a falba. Elment a Sevillától, hogy egy nagyobb csapatot trenírozzon, erre pont az előző klubja lesz "nagycsapat", a jelenlegi meg egy adósságoktól küszködő középcsapat.
Nem tudja senki, de a Sevilla sokkal jobb csapat, mint a Deportivo...jelenleg!XaviMessifan írta:és honnan tudjátok h nem a depor fog a dontobe jutni?
és honnan tudjátok h nem a depor fog a dontobe jutni?Rivaldo11 írta:Én is jobban örültem volna a Sevillának,de ez van.