Ronaldinho simán!Grege írta:Nehéz elképzelni egyelőre a mai viszonyok között sajnos, hogy mind Ronnie, mind Maxi itt öregedne meg a Barcában, persze én lennék a legboldogabb...
Maxi talán!
Csak most legyen meg...
Ronaldinho simán!Grege írta:Nehéz elképzelni egyelőre a mai viszonyok között sajnos, hogy mind Ronnie, mind Maxi itt öregedne meg a Barcában, persze én lennék a legboldogabb...
ja de így se rossz azért... amit művelt a válogatottba no comment..Zsolti írta:Biztos csak akkor lesz,ha majd ott rohangál a pályán Barca mezben.
Szerintem be fog válni.A tizest én meg majd idővel Messinek adnám.Henke írta:Szerintem a 11-es nem lenne rossz....És szerintem miután Ronnie 'kifut' kiöregedik arra talán maxié lesz 28 éves korába a 10es meznagyon nagy tehetségre tartom, bár félek h, az lesz mint Riquelmével
Motta sztem már hármasban küldi.Enrique írta:Nem-nem.. A 21-est vissza kénr vonaultatni sztem, ha még nem tették vna meg!Grege írta:Az én tippem a 19-s, esetleg a 21-s, 23-s!
Persze csak ha Enrique is beleegyezik... Végülis megfelelő utód lenne a számához! Reméljük ő egy olyan argentín lesz, aki be is válik a Barcaban.![]()
A 23as az jó lesz, de az nem Mottáé?
Nem-nem.. A 21-est vissza kénr vonaultatni sztem, ha még nem tették vna meg!Grege írta:Az én tippem a 19-s, esetleg a 21-s, 23-s!
Persze csak ha Enrique is beleegyezik... Végülis megfelelő utód lenne a számához! Reméljük ő egy olyan argentín lesz, aki be is válik a Barcaban.
Én drukkolok neki.Grege írta:Az én tippem a 19-s, esetleg a 21-s, 23-s!
Persze csak ha Enrique is beleegyezik... Végülis megfelelő utód lenne a számához! Reméljük ő egy olyan argentín lesz, aki be is válik a Barcaban.
Énis várom már.Kíváncsi leszekk rá nagyon.LG írta:Nem érted!Zsolti írta:Maxi is nagyon jó csatár.+rengeteget fejlődhet.Etoo és Maxi játékstílusa meg teljesen eltérő.Értem?nb.nb.nb írta: ezt mondom etoo klasszisokkal jobb mint maxi![]()
En értem, s remélem, fog is fejlodni. Már nagyon várom a debutjét!
Nem érted!Zsolti írta:Maxi is nagyon jó csatár.+rengeteget fejlődhet.Etoo és Maxi játékstílusa meg teljesen eltérő.Értem?nb.nb.nb írta:ezt mondom etoo klasszisokkal jobb mint maxiZsolti írta:Még sokat fejlődhet nálunk,hisz csak 20éves.
Maxi is nagyon jó csatár.+rengeteget fejlődhet.Etoo és Maxi játékstílusa meg teljesen eltérő.Értem?nb.nb.nb írta:ezt mondom etoo klasszisokkal jobb mint maxiZsolti írta:Még sokat fejlődhet nálunk,hisz csak 20éves.nb.nb.nb írta: ááááááh hát az etoo-é azt biztos NEMazért nála nem jobb csatár
Ez igaz. Bár még nem láttam játszani Lopezt.nb.nb.nb írta:ezt mondom etoo klasszisokkal jobb mint maxiZsolti írta:Még sokat fejlődhet nálunk,hisz csak 20éves.nb.nb.nb írta: ááááááh hát az etoo-é azt biztos NEMazért nála nem jobb csatár
ezt mondom etoo klasszisokkal jobb mint maxiZsolti írta:Még sokat fejlődhet nálunk,hisz csak 20éves.nb.nb.nb írta:ááááááh hát az etoo-é azt biztos NEMLG írta: Nem a 9es?azért nála nem jobb csatár