Tisztára szomorú leszek az lyen hozzászólásaitoktól!Enrique írta:Ezaz! Rivaldo akkor is vezette a csapatot, amikor ilyen Dehu, meg hasonló "atyaúristenfogomafejem" játékosok vtak itt..![]()
Riq itt volt, csalódtunk benne, -> nem fog visszajönni.
Tökéletesen egyetértek.Enrique írta:Riq nem állja meg a helyét 1 nagycsapatban! A kiscsapatokban tud igazán vezér lenni, itt nem tudott..
Az na!Charlie írta:Riq ahol bizonyítási lehetőséget kap,ő ott vezér lenne,kár ezen vitatkozni!LG írta:Pontosan melyik év(ek)re gondolsz?Rapika írta: Ez hülyeség!
Ennyi erővel írhatnánk,h Rivaldo is béna volt ,mert abban az idüszakban ő sem tudott mit csinálni!
C.
Riq ahol bizonyítási lehetőséget kap,ő ott vezér lenne,kár ezen vitatkozni!LG írta:Pontosan melyik év(ek)re gondolsz?Rapika írta:Ez hülyeség!Enrique írta:Riq nem állja meg a helyét 1 nagycsapatban! A kiscsapatokban tud igazán vezér lenni, itt nem tudott..
Ennyi erővel írhatnánk,h Rivaldo is béna volt ,mert abban az idüszakban ő sem tudott mit csinálni!
Pontosan melyik év(ek)re gondolsz?Rapika írta:Ez hülyeség!Enrique írta:Riq nem állja meg a helyét 1 nagycsapatban! A kiscsapatokban tud igazán vezér lenni, itt nem tudott..
Ez hülyeség!Enrique írta:Riq nem állja meg a helyét 1 nagycsapatban! A kiscsapatokban tud igazán vezér lenni, itt nem tudott..
Csak Rivaldo...Zsolti írta:Abban a helyzetben senki sem tudott volna segíteni...
Ad1: rohadt sokba került, kerül. Ad2: Semmit nem produkált!, ad3: neki kellett volna a csapatot talpara állítani anno, ha olyan jó játékos!Zsolti írta:Nem értem miért utáljátok ennyire...redlions írta:A másodikcsapatba igen!Zsolti írta:Riqelmének simán lenne helye a csapatban!!!Ja,és a Villareált a hátán cipeli,meg nagyon rossz időszakban került hozzánk.
Nem értem miért utáljátok ennyire...redlions írta:A másodikcsapatba igen!Zsolti írta:Riqelmének simán lenne helye a csapatban!!!Ja,és a Villareált a hátán cipeli,meg nagyon rossz időszakban került hozzánk.Grege írta:Ugyan már, Giuly csak görcsösen játszik mostanában, kell neki két gól, és újra olyan lesz, mint az év elején...
Vitathatatlanul ő tud Eto mellett a legtöbbször helyzetbe kerülni, erre pedig nagy szükségünk van! Riqnek helye sincs a csapatban, de nem is tudna élni vele, volt ideje, hogy bizonyítsa...![]()
Saviolával már más a helyzet, sztm ő is tudja nagyjából azt játszani, mint Giuly, nem értem, miért zárkózik el tőle ennyire Rijkaard, ha csak nem az útlevél miatt, de az meg csak megoldható lenne...
A másodikcsapatba igen!Zsolti írta:Riqelmének simán lenne helye a csapatban!!!Ja,és a Villareált a hátán cipeli,meg nagyon rossz időszakban került hozzánk.Grege írta:Ugyan már, Giuly csak görcsösen játszik mostanában, kell neki két gól, és újra olyan lesz, mint az év elején...
Vitathatatlanul ő tud Eto mellett a legtöbbször helyzetbe kerülni, erre pedig nagy szükségünk van! Riqnek helye sincs a csapatban, de nem is tudna élni vele, volt ideje, hogy bizonyítsa...![]()
Saviolával már más a helyzet, sztm ő is tudja nagyjából azt játszani, mint Giuly, nem értem, miért zárkózik el tőle ennyire Rijkaard, ha csak nem az útlevél miatt, de az meg csak megoldható lenne...
Riqelmének simán lenne helye a csapatban!!!Ja,és a Villareált a hátán cipeli,meg nagyon rossz időszakban került hozzánk.Grege írta:Ugyan már, Giuly csak görcsösen játszik mostanában, kell neki két gól, és újra olyan lesz, mint az év elején...
100%ig egyetértek! A kis francia eszméletlen jó volt a Monacoban!Enrique írta: Nem-nem!! Giuly nézd meg miket csinált a Monacoban!!!Riq spanyol pályafutása alatt nem játszott még úgy!
Majd nemsokára ismét visszanyeri a Monacoi formáját, és oda-vissza veri majd Riqet.
Rendben, de emlékezz a madrid elleni góljára a BLben is!!Rapika írta:ok,mondjad csak!Enrique írta:Nem-nem!! Giuly nézd meg miket csinált a Monacoban!!!Rapika írta:Ha nekem kéne választani,Riquelmét választanám!
Jobb,mint Giuly!
Jaj,megkeresem azt a videót róla!
Ha megnézitek,azt mondjátok:
Giuly a közelében sincs!!!!Riq spanyol pályafutása alatt nem játszott még úgy!
Majd nemsokára ismét visszanyeri a Monacoi formáját, és oda-vissza veri majd Riqet.
![]()
tudom,amit tudok!![]()
feltöltöm a videót a honlapomra és majd megnézitek!!!
ok,mondjad csak!Enrique írta:Nem-nem!! Giuly nézd meg miket csinált a Monacoban!!!Rapika írta:Ha nekem kéne választani,Riquelmét választanám!boggabor írta: Akkor senki sem jatszott jol es Riquelmet most mindenki csak dicserne.
Jobb,mint Giuly!
Vagy ahogy az év elején játszott! Kár, h lesérult...Enrique írta:Nem-nem!! Giuly nézd meg miket csinált a Monacoban!!!Rapika írta:Ha nekem kéne választani,Riquelmét választanám!boggabor írta: Akkor senki sem jatszott jol es Riquelmet most mindenki csak dicserne.
Jobb,mint Giuly!
Nem-nem!! Giuly nézd meg miket csinált a Monacoban!!!Rapika írta:Ha nekem kéne választani,Riquelmét választanám!boggabor írta:Akkor senki sem jatszott jol es Riquelmet most mindenki csak dicserne.LG írta: De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq.Es Riq nálunk mem tul jol játszott, csak 1-2 jo megmozdulása volt.
Jobb,mint Giuly!
Giuly a közelében sincs!!!!
Ha nekem kéne választani,Riquelmét választanám!boggabor írta:Akkor senki sem jatszott jol es Riquelmet most mindenki csak dicserne.LG írta:De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq.Szakacs írta:Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vonaEs Riq nálunk mem tul jol játszott, csak 1-2 jo megmozdulása volt.
Akkor senki sem jatszott jol es Riquelmet most mindenki csak dicserne.LG írta:De ha Giuly formába van, akkor jobb mint Riq.Szakacs írta:Boggabornak igaza van es ezen gondolkodtan en is a minap hogy giuly helyebe neha napjan nagyon jo vonaEs Riq nálunk mem tul jol játszott, csak 1-2 jo megmozdulása volt.