dickricsi írta:Sziasztok,
Olvastam az El Mundo-s cikket, amiből fordították a srácok a mienket és remélem én olvastam/fordítottam félre. Ugyanis az itt írtakkal ellentétben én úgy értelmeztem, hogy a minimum 3 max. 5 igazolásban a középső védő, vkp, csatár posztok a minimum és még hozzájuk jöhet a szélsővédő, szélsőtámadó, így jönne ki a max 5 ember. Nekem abban az eredeti elmundo-s cikkben az nem tetszett, hogy miért a belső védő a prior, miért nem a szélső???? Sztem szélsővédő témában szarabbul állunk, ugyanis 1 klasszis szélsővédőnk van (Zambi) a többiek nagy túlzással és jóindulattal is hullámzóan teljesítenek, de van olyan (Olí) aki szinte mindig hullagyenge. Szóval szélsővédő poszton gyengébbek vagyunk. Nem lenne rossz egy jó belső védő, de van egy Puyolunk, Thuramunk és ha nem lesz ilyen gyengusz Rafa is bevethető ott. Edmilson elpasszolásával egyetértenék, de sztem Motta-t cserének meg lehetne tartani. Vkp-nak egy Yaya Touré tetszene. Balvédőnek Abidal, középre Gaby Milito, vagy Andrade.
Szerintem nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani az ilyen cikkeknek.
Nekem mind1, hogy a szélső védő hanyadik helyen áll, az a lényeg hogy meglegyen. Szerintem meg is lesz szóval nem aggódok.
Belső védőre valóbban kisebb szükség lenne, persze, az sem ártana. Csak nem égető fontosságú egyenlőre. De ha az is meglesz akkor annak nagyon fogok örülni.
A Vkp alap hogy meglesz, mégha Albelda személyében is
A nevekkel egyébként egyet értek, Yaya Toure-nak én is örülnék. Vagy ha ő nem akkor mondjuk egy Makoun vagy Muntari, esetleg Appiah.
Szélső védő poszton én is Abidált favorizáltam de az utóbbi meccseken kiderült hogy zambi jobb a baloldalon, így sztem is jobb lenne egy jobbhátvéd.
Belső védőnek jó lenne Andrade vagy Milito, ha ők nem akkor Chivu, Mexes, esetleg Luisao vagy King.