2007.04.04. 09:45:08
Szerintem jó választás Diogo. Nem kifejezetten drága, és sokkal jobb mint a mostani balhátvédjeink. Nem feltétlenül kell sok pénzt kiszorni az ablakon sztárokért, mert megvannak a magunk klasszisjátékosai. Hátulra megbizható vízhordó emberek kellenek, akik egész évben egyenletes teljesítményt tudnak nyújtani, hogy a zsenieinknek csak a góllövéssel és a gyönyörű játékkal kelljen törödni. Egységre kell törekednünk hátul, és persze arra hogy ha van rá lehetőség, akkor olyan embereket venni akik tudnak a hátsó alakzat bármely posztján játszani.
Nem vagyok ellene Alvesnek vagy abidalnak, de ha Heinze vagy Diogo fele pénzért jönne, akkor inkább azt pártolom. Rengeteg jó képességű hátvéd rúgja a labdát európában akiket normális áron meg lehetne szerezni.
Massziv kőkemény hátvédsor kell, akik négyen is megoldják a védekezést, hogy a fiaink tudjanak elől varázsolni. Egy erős hátvédsorral kicsit felszabadulna a középpálya, így az Iniesta-Deco-Xavi hármas is többet lehetne a kapu előtt, ami szerintem elég is arra hogy bárkinek rúgjunk vagy három gólt meccsenként.
( említsük meg újra és újra hogy egy dos santos nevű zseni kopogtat az ajtón! nagyon nagy rajongója vagyok, és azt hiszem ő lesz az új évezred ronaldinhoja! )
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."