Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell azt cenzúrázniPerrero írta:Bercy írta:Sziasztok!
A dvd sztem 2 hét múlva lesz kb kész.
Ha valaki tud klippet faragni belőle akkor szívesen lemásolom neki és megbeszéljük Ivánékkal, hogy tegyék ki a főoldalra egy ideig.
Így mindenki megnézheti és hátha kedvet kapnak a népek a következő tornára. (bár ebben már reménykedtünk jópárszor)
Zé-nek mindjárt írok mailt, hogy a képeket kitől tudjuk megszerezni.
sztem megtudom csinálni
azért van még Melkornál a dvd, emrt cenzuráznia kell a fejed![]()
![]()
![]()
Igen az... Sajnos az még mindig Melkor papánál van...antiimperialista írta:Valaki írta, hogy a legutóbbiról is van. Az melyik volt? Arról, amelyiken én is voltam, van valami anyag? Azt is szívesen megnézném...
Hát olyan f@@@-t hogy többet nem fog odaállni....Bercy írta:Mit is mondott???elprat írta:
Remélem gnorbert is olvasta a fenti hsz-t és már nem úgy gondolja,mint mikor lejött a pályáról...Ugye nem?
űgnorbert írta:Mi a f*szér nem öltöztél át, mégsem én vagyok a ludasPerrero írta: ...feltünt nektek, h csak akkor nyert tornát a HFCB amikor játékosként ott voltam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Perrero írta: ...komolyra forditva a sót... én is Viktornak adtam volna a torna legjobbja díjat...elprat írta:...Amúgy a torna legjobb játékosa pedig sztem Viktor...Tökéletesen egyetértekBercy írta:...Valamint kiemelném Victor tegnapi teljesítményét, mivel magasan a legjobb volt a csapatunkban és a védekezésben. Sok góltól megmentett minket...![]()
(valaki mondjon már Victorról valami rosszat!!!)
Mi a f*szér nem öltöztél át, mégsem én vagyok a ludasPerrero írta: ...feltünt nektek, h csak akkor nyert tornát a HFCB amikor játékosként ott voltam![]()
![]()
![]()
![]()
Perrero írta: ...komolyra forditva a sót... én is Viktornak adtam volna a torna legjobbja díjat...
elprat írta:...Amúgy a torna legjobb játékosa pedig sztem Viktor...
Tökéletesen egyetértekBercy írta:...Valamint kiemelném Victor tegnapi teljesítményét, mivel magasan a legjobb volt a csapatunkban és a védekezésben. Sok góltól megmentett minket...
Remélem gnorbert is olvasta a fenti hsz-t és már nem úgy gondolja,mint mikor lejött a pályáról...Ugye nem?Silvanus írta:borzasztóan, ez volt a második kihagyott büntetőm éles helyzetben, de nem gondolok rá. Igen is oda fogok állni legközelebb is, és be fogom lőni!!!