Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahamlionelmessi19 írta:Valószínüleg utóbbival vagy beljebbGame90 írta:Miki ez a hír honnan van?![]()
Vagy csak nézzek a hsz időpontjára?![]()
Valószínüleg utóbbival vagy beljebbGame90 írta:Miki ez a hír honnan van?![]()
Vagy csak nézzek a hsz időpontjára?![]()
Szntem ezzel Én is így vok,sőt még nagyon sokan így vannak vele,most nem erről szólt a vitaGame90 írta:Giulyvel nekem semmi bajon, amikor idejött jó kis szezonja volt, 11 gólt lőtt asszem. De utána jött Messi és kezdett kiszorulni a csapatból. Azóta már nem az igazi, viszont a Milan elleni gólja az fontos volt.
Viszont, ha választani kellene, hogy ki legyen a keretben, Savi vagy Giuly, akkor az argentínra voksolnék.
Nem zavar ha nekem esnek páran,de Saviolánál is volt jópárszor ugyanez,főleg mostanábanGame90 írta:Ennyinél Saviola sokkal!! többet csinált volna. De hát nem, ő még a keretbe sem fér. Remélem Giulyt bevonjuk az Abidal-ügybe, menjen csak Lyonba
Off:grecki írta:Miki, nem a becézésről bezélek...ozsimiki írta:Off:
grecki,szerintem ha becézzük a játkosokat,pl Giuly esetén Gyulának,az korántsem olyan kategória,és nem sért senkit sem úgy,mint amiket Te írtál.
U.i: a Modik nem is azért szóltak,mert ilyen neveket írunk,hanem...![]()
Boixos, nem rád gondoltam! Nem az általad használd BECÉZÉSEKRE, hanem arra gondoltam, amikor az emberek egyszerűen rosszul írják le (főleg Rijkaard) nevét... Csak éppen a te jogos kritikádat követően fogalmaztam meg az enyémet... (amit egyébként már többször megtettem)Boixos írta: ugyan nem vitaindítónak szántam amit írtam, de szerintem attól nem annyira sérül vkinek tisztelete, h különböző formákban írják le a nevét (pl. gili, ugye), attól már inkább, ha valakit olyan tevékenységekkel hoznak összefüggésbe, amit mondjuk Te is írtál. de mondhatnám renom gyalázásának a "minősített" eseteit is. nem kellenek ezek a fórumba.
sőt, más klubok játékosaival kapcsolatban sem kóser ez a stílus. (ezt magamnak is mondom).
de ha ennyire bosszant a nevek helyes leírása, akkor kezdhetnéd a saját nickeddel is a rendrakást, amivel minden idők legnagyobb hokijátékosát, a great one-t, wayne gretzkyt "alázod" éppen.![]()
na, de komolyan. tényleg jobb a kulturált kritika, a kívülállók felé sem mindegy, h mit mutatunk magunkról.
ugyan nem vitaindítónak szántam amit írtam, de szerintem attól nem annyira sérül vkinek tisztelete, h különböző formákban írják le a nevét (pl. gili, ugye), attól már inkább, ha valakit olyan tevékenységekkel hoznak összefüggésbe, amit mondjuk Te is írtál. de mondhatnám renom gyalázásának a "minősített" eseteit is. nem kellenek ezek a fórumba.grecki írta:De akkor szeretnék megkérni mindenkit, hogy ezek után HELYESEN írjuk le a játékosok, edzők nevét, mert szerintem az legalább akkora tiszteletlenség!
Miki, nem a becézésről bezélek...ozsimiki írta:Off:
grecki,szerintem ha becézzük a játkosokat,pl Giuly esetén Gyulának,az korántsem olyan kategória,és nem sért senkit sem úgy,mint amiket Te írtál.
U.i: a Modik nem is azért szóltak,mert ilyen neveket írunk,hanem...![]()
Asszem ez rám is vonatkozik, úgyhogy elnézést érte. Igaz, poénnak szántam, de ezexerint elszállt velem a ló. Még 1x sorry, ha vkit megbántottam volna. Igaz, a véleményem nem változott azóta sem...Boixos írta:fiatalok! megkérnék mindenkit, h a barca játékosokat érintő esetleges ellenérzéseiteket KULTÚRÁLT FORMÁBAN adjátok elő!
attól, h vki esetleg rosszul játszik, még nem kell lemenni kutyába vele kapcsolatban! vonatkozik ez főleg a gilit és a renomot illető véleményekre!
köszönöm.
OFF: Megkaptam, és igazad volt, de már úgy is le akartam cseréni, és akkor már gondoltam nem írok vissza, mert mindegy volt.Rumig írta:Gondolom, de a planetworldcup-on nem maradt ki. Biztos két részletben másoltad?Slither írta:Ó!Nem néztem a számokat csak átmásoltam azt kész.
![]()
Off: Slither, küldtem pár napja privit, megkaptad? Igaz már nem aktuális
Gondolom, de a planetworldcup-on nem maradt ki. Biztos két részletben másoltad?Slither írta:Ó!Nem néztem a számokat csak átmásoltam azt kész.
Ó!Rumig írta:Kimaradt a 9-es, Stéphane Guivarc'hSlither írta:
7 MD Didier Deschamps
8 DF Marcel Desailly
10 MD Zinedine Zidane
11 MD Robert Pires
Így van meg a 22 fő.Amúgy most se töltötte ki mindenki a 23-as keretét.