Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.03. 10:03:27

Rumig írta:
Los Banditos írta:Az utóbbi meccsen szerencsére kihagyta úgyhogy lehet rájott a holland tréner hogy nem a PreSast kéne játszatni. :roll:
Többieknek is mondom! Egyszer már hosszabban leírtam (tényekkel alátámasztva), hogy alaphelyzetben eddig se volt kezdő Oleguer :!: Emlékezzetek csak vissza, ősszel Zambrotta játszott jobbon, Syl/Gio a balon. Csak éppen az történt, h mindkét balbekk nagyon gyenge volt (többen írták fórumon, h ennél még Oli is jobb lenne), Syl sérülés miatt is kihagyott, ezért került át Zambi balra. És ki kezdett jobbon? Általában Belletti, csak ő is gyenge volt, meg ő is megsérült, és csak ekkor lett Oli idén fix kezdő. Az elején nem is volt rossz, más kérdés, h később már igen (a Real elleni mélypontig), és ekkor nem került ki azonnal a kezdőből a felépülő Belletti, Sylvinho, vagy a rossz formában lévő Gio kárára. (plusz úgy tűnt, Zambinak sokkal jobban megy balon) De lehet, az se lett volna jobb. Most úgy tűnik, Gio és Syl sincs már olyan rossz formában, és látjátok, már nem is kezdő Oli. Szóval csak óvatosan azzal, h Rijkaard azért játszatja, mert nagy kedvence, vagy mert olyan sokra tartja. Summa summarum: Frankiet nem szídni Oleguer-ügyben :evil: :wink:
azért ez nem egészen így van, mert nagyon sokszor került be a csapatba pl. zambrotta, vagy thuram, vagy marquez kárára!!! sokszor ücsörgött a padon thuram, míg oleguer játszott és bizony előfordult, nem is olyan régen, hogy a 3 védős felállásban oleguer játszott hátul, rafa vkp, nem pedig a marquez-edmilson/motta páros... és bizony amikor sylvinho nem volt sérült és jobban ment neki sokszor kimaradt, mert oli játszott jobbon, zambi meg balon... szóval ne mondja nekem senki, hogy sylvinho, gio, belletti, zambrotta, thuram, marquez, edmilson, motta mind rosszabb játékosok, mint a presas barátunk!!! mert általában ezek kárára lett felforgatva a csapat, hogy oleguer játszhasson!!! el kell fogadni, bármennyire katalán, nem ide való!!! ha el tudtunk adni olyan játékosokat, akik klasszisokkal jobbak, mint fabregas, vagy damia, akkor őt is el lehetne passzolni mondjuk 1-2 évre kölcsönbe! vagy tanulna valamit és pár év múlva hasznunkra lehet, vagy láthatjuk, hogy mennyire gyenge!!!
Rumig
Entrenador del Barça

2007.04.02. 17:20:01

Los Banditos írta:Az utóbbi meccsen szerencsére kihagyta úgyhogy lehet rájott a holland tréner hogy nem a PreSast kéne játszatni. :roll:
Többieknek is mondom! Egyszer már hosszabban leírtam (tényekkel alátámasztva), hogy alaphelyzetben eddig se volt kezdő Oleguer :!: Emlékezzetek csak vissza, ősszel Zambrotta játszott jobbon, Syl/Gio a balon. Csak éppen az történt, h mindkét balbekk nagyon gyenge volt (többen írták fórumon, h ennél még Oli is jobb lenne), Syl sérülés miatt is kihagyott, ezért került át Zambi balra. És ki kezdett jobbon? Általában Belletti, csak ő is gyenge volt, meg ő is megsérült, és csak ekkor lett Oli idén fix kezdő. Az elején nem is volt rossz, más kérdés, h később már igen (a Real elleni mélypontig), és ekkor nem került ki azonnal a kezdőből a felépülő Belletti, Sylvinho, vagy a rossz formában lévő Gio kárára. (plusz úgy tűnt, Zambinak sokkal jobban megy balon) De lehet, az se lett volna jobb. Most úgy tűnik, Gio és Syl sincs már olyan rossz formában, és látjátok, már nem is kezdő Oli. Szóval csak óvatosan azzal, h Rijkaard azért játszatja, mert nagy kedvence, vagy mert olyan sokra tartja. Summa summarum: Frankiet nem szídni Oleguer-ügyben :evil: :wink:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.02. 14:36:39

Az utóbbi meccsen szerencsére kihagyta úgyhogy lehet rájott a holland tréner hogy nem a PreSast kéne játszatni. :roll:
in to exile
el fuero
Entrenador del Barça

2007.04.02. 14:12:26

Gaba írta:Bocsássatok meg, ha vkit megsértek, de sztem a mi Presas barátunk messze nem Barca szintű játékos. Lehet vmi kis csapatban elrúgdosná a labdát, de itt ez kevés...
Szerintem ezzel nem mondtál újjat, de Frank egyik kedvenc játékosa :roll:
Forza Lazio!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.04.02. 13:06:38

Gaba írta:Bocsássatok meg, ha vkit megsértek, de sztem a mi Presas barátunk messze nem Barca szintű játékos. Lehet vmi kis csapatban elrúgdosná a labdát, de itt ez kevés...
ezzel sztem mindenki maradéktalanul egyetért pár kivételtől eltekintve..kár,hogy a kivételek közé tartozik Rijkaard is :roll:
Gaba
Jugador del Barça

2007.04.01. 23:23:50

Bocsássatok meg, ha vkit megsértek, de sztem a mi Presas barátunk messze nem Barca szintű játékos. Lehet vmi kis csapatban elrúgdosná a labdát, de itt ez kevés...
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.01. 10:54:05

Los Banditos írta:Szvsz ez a védelem így jó lesz a hátralévő pár meccsre
Sztem meg inkább Sylvinho-val, de jobb lenne a Belletti - Zambrotta duó, mert Zambi tényleg inkább a balon érzi jól magát.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.01. 10:53:26

lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...

Gio mit csinált egész meccsen?? semmit!
Már ne is haragudj, de ezek szerint nem ugyanazt a meccset néztük tegnap este. Gio igenis jobban játszott a korábban látottakhoz képest, teljesítménye jó volt, leszámítva a gól előtti hibáját. De, ez benne van a játékban. És ha oleguer is csak ennyit hibázott volna a szezon során, akkor vele sem lenne semmi bajunk. De alig volt meccse, amikor ne hibázott volna - csak a védőtársai kisegítették, és így megmenekült a csapat a góltól. Az El Classicó pedig egyedül oleguer lelkén szárad - ezt lehet csűrni-csavarni, csak nem érdemes. Ez szikár tény, ezen semmilyen jóindulat, vagy szimpátia nem váltotztat. Remélem a nyáron elmegy a klubtól, mert csak rontja a csapat összképét.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.01. 10:51:43

5 perc alatt elég nehéz hibázni úgy hogy csak egyszer van nála a labda bár Presasnál minden megtörténhet... :roll:

Szvsz ez a védelem így jó lesz a hátralévő pár meccsre.
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.01. 10:51:34

mademan írta:
lionel19 írta:Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...

már mint mi nem volt az ő hibája???
az hogy az első félidő hosszabításának utolsó percében az ellenfél térfelén szabálytalankodik a kapunknak háttalálló játékossal szemben????
hát ha ez nem az ő hibája akkor nem tudom kié?!

ember ez egy nyomorék!
De a kiálitás nem volt jogos.
PCsabi
aka Game90

2007.04.01. 10:49:39

Zozzy 5 írta:De Presas-nek sem volt rá jellemző hibája.
Ez is csak azért lehetett, mert nem volt kezdő :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.01. 10:47:16

Szerintem a tegnapi meccsről sem Gio-t, sem pedig Olegurt nem kell kiemelni. Mind2en hozák amit tudnak, sőt, Gio-ba kellemesen csalódtam.
De Presas-nek sem volt rá jellemző hibája.
mademan
Capitá del Barça

2007.04.01. 10:40:25

már mint mi nem volt az ő hibája???
az hogy az első félidő hosszabításának utolsó percében az ellenfél térfelén szabálytalankodik a kapunknak háttalálló játékossal szemben????
hát ha ez nem az ő hibája akkor nem tudom kié?!

ember ez egy nyomorék!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 00:36:20

Az nem igaz, h semmit nem csinált, eddigi meccseihez képest sokkal jobban védekezett, voltak mentései is.

Oleguer tönkreb_szta nekünk az El Classicot, amit játék alapján simán hoznunk kellett volna...

Erről ennyit. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lionel19

2007.04.01. 00:33:25

Jah csak "Presas barátunk" a Real ellen hibázott, de az sem teljesen az ő hibája...

Andris
Adminisztrátor

2007.04.01. 00:31:17

lionel19 írta:Akik mindig szidják őt, azok most miért nem teszik ugyanezt Gioval???
Várj holnapig! majd megkapja a magáét. Egyébként meg szinte végig jól játszott, csak hát a végén....
És nem úszott el rajta a meccs, ez is fontos szempont, ezt Presas barátunk nem mindig monthatja el magáról.... :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
lionel19

2007.04.01. 00:22:34

Akik mindig szidják őt, azok most miért nem teszik ugyanezt Gioval???
mademan
Capitá del Barça

2007.03.26. 20:15:55

barca99 képein Oleguer nem hasonlít Sylarre a Heroesból?
:lol:
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
lionel19

2007.03.20. 20:27:23

varga tamás írta:
lionel19 írta:Ha nem teccik hogy szereti a hazáját akkor ne foglalkozz vele mindig ezt hozod fel, teszi ami tud... gyenge formában van... lesz ő még jobb is...
Itt nem a hazaszeretetről van szó
ezt mondom énis, te veszed bele, minden Oleguerről véleményt formáló hszbe a nacionalizmust. játéka elég gyenge ebben igazad van de csak a játékkal törődjünk
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.20. 20:20:27

lionel19 írta:Ha nem teccik hogy szereti a hazáját akkor ne foglalkozz vele mindig ezt hozod fel, teszi ami tud... gyenge formában van... lesz ő még jobb is...
Itt nem a hazaszeretetről van szó, hanem a teljesítményról, a focizni tudás teljes hiányáról, az alapkészségek elsajátításának elmaradásáról. Ennyi. A hazaszeretetet nem kéne összekeverni a futballtudással, a kettő nem ugyanaz. És engemet egyáltalán nem érdekel, hogy szereti a hazáját. Gondolom Steinmetz Ádám is szereti a hazáját, mégsem vitte el őt dr. Kemény Dénes a vízilabda-vb-re, mert úgy látta a kapitány, hogy jelenleg a formája egy picit gyengébb. Meg gondolom David Beckham is szereti a hazáját, McClaren mégsem számít a szolgálataira. És még sorolhatnám.
lionel19

2007.03.20. 20:13:47

Ha nem teccik hogy szereti a hazáját akkor ne foglalkozz vele mindig ezt hozod fel, teszi ami tud... gyenge formában van... lesz ő még jobb is...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.20. 20:11:51

Kedves Vito!
Engem nem zavart az aláírásod, hisz én is csatlakoztam hozzá. Oleguer nem méltó a Barca mezének a viselésére.
Volt itt aki Márquezt hozta fel példának, hogy az idén mennyit hibázott. Ez, igaz, voltak hibái, pontokat is vesztettünk miatta. De, azért egy lapon emlegetni ezzel a nacionalista favágóval, az azért barokkos túlzás. Márquez az elmúlt 3 idényben többet tett a csapatért, mint oleguer akár tehetne 100 év alatt. Oleguernek tavaly tavasszal volt egy-két átlagon felüli meccse, és kész. Bár, nála az átlag elég alacsonyan van, azt nem nehéz teljesíteni. És abban is biztos vagyok, h az idén is 100-szor többet hibázott, mint Márquez. Abban is igazat adok az előttem szólók némelyikének, hogy alapvetően nem ő a hibás, hanem Rijkaard, aki beállítja, és a kezdőbe teszi, holott csak 3-0-ás vezetésnél szabadna becserélni a 89. percben. Mert már sokszor leírtam, de megismétlem: egy Barcánál az nem lehet a csapatba kerülésnek az oka, hogy katalán. Az egy adottság, ennél fontosabb a teljesítmény. Márpedig a teljesítménye értékelhetetlen, hétről-hétre.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.03.20. 15:56:32

Adjuk oda a Poolnak és még fizetünk rá , akkor jöhetne Alonso........ :lol: szép álom mi :lol:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.20. 15:07:05

Kép

Nem bánnám, ha inkább már csak ezzel foglalkozna...

Kép

oleguerről egy jó kis karikatúra... :D
Lezárt