Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jah,čn is kaptam...Sylvinho_ írta:Hali! Kapott még vki ilyen szoftverhamisításos cuccot a gépére?![]()
"Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált", blablabla...Nem lehet egyszerűen kiiktatni...
Syl, itt sztem találsz megoldástSylvinho_ írta:Hali! Kapott még vki ilyen szoftverhamisításos cuccot a gépére?![]()
"Előfordulhat, hogy szoftverhamisítás áldozatává vált", blablabla...Nem lehet egyszerűen kiiktatni...
Nála jobbGame90 írta:Gondolom a mostani aláírásom jobban tetszik, mint a Magdi nénis avatarom![]()
Versenyeznek Budapesttel? Akkor ők vezetnek... ott is voltak elég dúrva utcai harcok a közelmúltban,sőőőt..Game90 írta:Zavargások törtek ki Párizsban, a Gare du Nord pályaudvaron, miután egy jegy nékül utazó férfit elkaptak az ellenőrök. Közel százan siettek a bliccelő védelmére, palackokkal kezdték megdobálni a rohamrendőröket, akik a több órás ütközet végén csak könnygázzal tudták feloszlatni a Párizs egyik legforgalmasabb metróállomását feldúló rendbontást.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20070328parizsi.html
Game90 írta:Sasi és ez miért kell neked? Ha valami dolgozathoz, akkor nyugodtan írd ezt![]()
![]()
sasi1 írta:Ha estleg valamelyik kedves spanyolul érő kolléga leírná nekem e pár sor lényegét magyarul, azt megköszönném :
wrestlemania es el 1 de abril en USA pero en España no tengo ni idea, como yo no los veo por taquilla
en vez de verlo por taquillas deberias descargarlo
claro es que es una chorrada comprarlo a no ser que sea para verlo en directo
Al dia siguiente lo pones en el emule pero de ai a k se descarga.lo exqan aki el 22 de abril.(en taquilla).
yo lo veo por taquilla.por k si nadie lo compra lo van a kitar i no lo vamos a poder ver en español.aparte de k me gusta comprarlo por taquilla.
Most már értemwrestlemania* van az 1 április az USA-ban de Spain I-BAN nem sem ötlet, ahogy nem látom őket jegypénztár által ahelyett, hogy jegypénztárak által látom azt, a deberiasek* kirakják azt tiszta ez az, hogy ő chorrada* hogy vegye azt, hacsak nem van látásért ez közvetlen a következő napon beteszed azt emulál de ai k descarga.lo az 22 április vagy exqan* aki. (jegypénztárban). Taquilla.por által látom azt k ha nincs senki, akinek veszem azt, megy ez kitarbe* én nem megyünk ez képes lenni, hogy félre spanyolul lásson k likes to buy it by ticket office.
Los Banditos írta:És itt mire katt?Vagy ez nem ingyenes?lionel19 írta:www.metamorpho.huLos Banditos írta:Köcce szépen![]()
Angol-Magyar nincs véletlenül?Nembaj ha nem gugli.![]()
És itt mire katt?Vagy ez nem ingyenes?lionel19 írta:www.metamorpho.huLos Banditos írta:Köcce szépen![]()
Angol-Magyar nincs véletlenül?Nembaj ha nem gugli.
van ez igy game