Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ez tényleg jo ,de mondom meccs elején semmit sem csinált mert a pálya szélén voltLG írta:Alltalában Decoval és Xavival az egész kp-t bejátszák. 1ik sincs nagyon poszhoz kotve. S ez a jo!!!Zsolti írta:Szerintem kötetlen posztja van.nb.nb.nb írta:Ronaldinho-t sztem rossz helyen játszattákegy kicsit beljebb kéne húzódnia, ahonnan a gólt is lőtte.a meccs elején túl a pálya szélén volt. 1 irányítónak középen a helye
Alltalában Decoval és Xavival az egész kp-t bejátszák. 1ik sincs nagyon poszhoz kotve. S ez a jo!!!Zsolti írta:Szerintem kötetlen posztja van.nb.nb.nb írta:Ronaldinho-t sztem rossz helyen játszattákegy kicsit beljebb kéne húzódnia, ahonnan a gólt is lőtte.a meccs elején túl a pálya szélén volt. 1 irányítónak középen a helye
Szerintem kötetlen posztja van.nb.nb.nb írta:Ronaldinho-t sztem rossz helyen játszattákegy kicsit beljebb kéne húzódnia, ahonnan a gólt is lőtte.a meccs elején túl a pálya szélén volt. 1 irányítónak középen a helye
Szwrintem se,számít,csak unatkoztam,oszt beírtam.LG írta:Sztem se. De ha a csapat így játszik, mint ma, akkor 1 héten belul nekem is meg lessz!Zsolti írta:és már 1003.Enrique írta: ÉS?![]()
Nekem több van, de sztem ez nem számít semmit sem.
Sztem se. De ha a csapat így játszik, mint ma, akkor 1 héten belul nekem is meg lessz!Zsolti írta:és már 1003.Enrique írta:ÉS?Zsolti írta:ÉS MEGVAN AZ EZEREDIK HÁESSZEM!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
![]()
Nekem több van, de sztem ez nem számít semmit sem.
Ezért hosszú,mert annyi sikerünk volt hogy azt leírni.....na most nézd meg-Szerinted nem hosszú?LG írta:Nem, 100 év gránátvoros-kék sikert ennél rovidebben nem lehet leirni.Zsolti írta:Bakker ez még mindíg nagyon hosszú.
Nem, 100 év gránátvoros-kék sikert ennél rovidebben nem lehet leirni.Zsolti írta:Bakker ez még mindíg nagyon hosszú.
Ajánlottam neked 1 másik topikban...Zsolti írta:Akkor én még ilyeneket nem nézhetek.esetleg valami más?Charlie írta:Igen,persze csak 18éven felülieknekZsolti írta:gondolom ilyen ismeretterjesztő film lehet.![]()
C.
Ez a nevéből ítélve biztosan jó.Charlie írta:Kerek dombok,nedves völgyek...Zsolti írta:oké.inkább valami jó videót mondjál,de ne feliratosat.Charlie írta: Szólj ha adjak még tippeket![]()
![]()
C.![]()
C.
Kerek dombok,nedves völgyek...Zsolti írta:oké.inkább valami jó videót mondjál,de ne feliratosat.Charlie írta:Szólj ha adjak még tippeketZsolti írta:köszi.majd unalmasabban telő napjaimon olvasgatni fogom.![]()
![]()
C.
oké.inkább valami jó videót mondjál,de ne feliratosat.Charlie írta:Szólj ha adjak még tippeketZsolti írta:köszi.majd unalmasabban telő napjaimon olvasgatni fogom.Charlie írta: Ajánlom neked A Nyomorultakat.
C.![]()
![]()
C.
Szólj ha adjak még tippeketZsolti írta:köszi.majd unalmasabban telő napjaimon olvasgatni fogom.Charlie írta:Ajánlom neked A Nyomorultakat.Zsolti írta:Na jó.az egri csillagokhoz képest tényleg rövid,de azt sem olvastam el.
C.
köszi.majd unalmasabban telő napjaimon olvasgatni fogom.Charlie írta:Ajánlom neked A Nyomorultakat.Zsolti írta:Na jó.az egri csillagokhoz képest tényleg rövid,de azt sem olvastam el.Enrique írta: Ne vicc.. Egyáltalán nem hosszú...
C.
Ajánlom neked A Nyomorultakat.Zsolti írta:Na jó.az egri csillagokhoz képest tényleg rövid,de azt sem olvastam el.Enrique írta:Ne vicc.. Egyáltalán nem hosszú...Zsolti írta:Bakker ez még mindíg nagyon hosszú.