Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legközelebb majd figyelmesebben olvasom és költői választ adok rágnorbert írta:A Barça C megjegyzés csak egy költői kérdés akart lenni...
Kapd begnorbert írta:...tudjuk, ne részletezdBercy írta:...Volt olyan is akinek az anyukája üzent, hogy a fiát szívesen látná köztünk, de...![]()
Ezt előbb Veled kell megtárgyalnia az öltözőben![]()
...tudjuk, ne részletezdBercy írta:...Volt olyan is akinek az anyukája üzent, hogy a fiát szívesen látná köztünk, de...
NEMgnorbert írta:Látótávolságban a Barça C![]()
Scorpion írta:Ez nagyszerű. Ennyi emberrel nem is mertem volna számolni.
Szerencsére csak mi draftolhatunk közülük
Norbi. Valóban ennyi ember után Barca C is elgondolkodtató
Bercy. Akkor a 3 ember után még ennyi új arc jelentkezett?
Lesz kiket tesztelni:)
Sziasztok!Scorpion írta:Ez jó hír. Lehet tudni, hogy milyen posztra érkeznek az új emberkék?
Bercy. Élő játékos/manager posztot töltesz be:) Egyébként teljesen egyetértek azzal, hogy kell az összeszokás, továbbá kell olyan keret, amiből lehet válogatni. Sérülés, elfoglaltság, rossz forma stb. miatt.
Szombati újoncoknak sok sikert!
Pár hét múlva ha van új csatár letesztelem;)
Na igen, ez teljesen érthető.Bercy írta:Szóval az egésznak a lényege nem csak a torna, hanem, hogy a felkészülési illetve a barátságos meccsekre is ki tudjunk állítani egy egész csapatot. Itt a fő hangsúly az összeszokás volna!!!
A tornagyőzelmünkkor is büntetőkkel nyertünk a milan ellen.Vito írta:oké Bercy, értem!
de félre ne érts, ha "úgy" gondoltad volna, én azt is megérteném mindenféle sértődés nélkül. nekem is van Szegeden csapatom, szóval tudom, hogy mit jelent elsősorban a csapatérdek.![]()
![]()
azért sz.r lehetett így kiesni. amikor a szegedi Vito csapat döntőt játszott, akkor ott is hetesek döntöttek, csak éppen a mi csapatunk javára.
mindegy, a következő tornán már ki kell jönni a lépésnek.
No álljunk meg egy pillanatra mielőtt sértődés lenne!Vito írta:így van Bercy! Atival egyetemben nekem is meggyőződésem, hogy a szeptemberi teljesítményemnél sokkal többre vagyok képes a hátsó alakzatban, de egyszerűen képtelenség "hibátlanul játszani" gyakorlás nélkül ilyen szintű csapatok ellen.Bercy írta:Szóval az egésznak a lényege nem csak a torna, hanem, hogy a felkészülési illetve a barátságos meccsekre is ki tudjunk állítani egy egész csapatot. Itt a fő hangsúly az összeszokás volna!!!
na mindegy, nyáron úgy is lesz újra tali, újra foci, aztán meglátjuk.
remélem mindenki el tud jönni, aki tavaly ott volt.
így van Bercy! Atival egyetemben nekem is meggyőződésem, hogy a szeptemberi teljesítményemnél sokkal többre vagyok képes a hátsó alakzatban, de egyszerűen képtelenség "hibátlanul játszani" gyakorlás nélkül ilyen szintű csapatok ellen.Bercy írta:Szóval az egésznak a lényege nem csak a torna, hanem, hogy a felkészülési illetve a barátságos meccsekre is ki tudjunk állítani egy egész csapatot. Itt a fő hangsúly az összeszokás volna!!!
Köszi, de Zoli csütörtökön mondta le, Gergő pedig szombaton jelzett, hogy mégsem tud jönni.antiimperialista írta:Ha szóltok, elmentem volnaBercy írta:Sziasztok!
A mai nappal jutattam el Ivánnak egy toborzó levelet!
Ne kell félni nem akarunk senkit kitenni a csapatból, de sajnos a hétvégi torna ismét megmutatta, hogy szükségünk van még játékosokra, mivel bárkinek bármilyen elfoglaltság közbejöhet és nem tud a tornán részt venni. Nem is említve a sérüléseket...![]()
Még egyszer csak nem betliznék akkorát, mint szeptemberben
Ha szóltok, elmentem volnaBercy írta:Sziasztok!
A mai nappal jutattam el Ivánnak egy toborzó levelet!
Ne kell félni nem akarunk senkit kitenni a csapatból, de sajnos a hétvégi torna ismét megmutatta, hogy szükségünk van még játékosokra, mivel bárkinek bármilyen elfoglaltság közbejöhet és nem tud a tornán részt venni. Nem is említve a sérüléseket...